Загрожують хвороби, конфлікти і збитки: ТОП-5 найнебезпечніших днів серпня за місячним календарем

Місячний календар підказує людям вдалі і нещасливі дні для різних життєвих справ, передають Патріоти України.

Деякі дати місячного календаря вважаються небезпечними і нещасливими. У такі дні нерідко бувають конфлікти між людьми, різні неприємності і хвороби, проблеми з грошима і особистим життям. Астрологи попередили про п'ять таких днів у серпні 2022 року.

4 серпня: перехід Меркурія в знак Діви

Цей день буде дуже вдалим для заняття наукою і розумовою працею. Однак через загострення розуму люди в цей день стають цинічними і холоднокровними, не піклуються про почуття інших і втрачають здатність до співпереживання. Дуже важливо не стати черствим в цей день, і не зіпсувати відносини з близькими.

12 серпня: повний місяць в знаку Водолія

Повний місяць завжди таїть в собі як приємні моменти, так і великі небезпеки. Повний місяць серпня принесе людям важкі моральні вибори. Це день спокус, коли люди готові на невиправданий ризик, божевільні авантюри або шкідливі вчинки. Краще відкласти на потім важливі справи і грошові витрати.

14 серпня: місяць у знаку Риб

У цей день висока ймовірність обману або сумнівної авантюри. Краще триматися подалі від незнайомців і неприємних людей. Також варто бути обережними з колегами і заздрісниками. Вам можуть зробити підлість або розпустити про вас неприємні чутки.

26 серпня: перехід Меркурія в знак Терезів

У цей день загостряться хронічні хвороби і знизиться імунітет. Слідкуйте за своїм самопочуттям і прислухайтеся до організму. Також зросте ймовірність сімейних сварок, особливо з дітьми. 26 серпня не можна ревнувати - ревнощі в цю дату дуже згубні для відносин.

28 серпня: місяць у знаку Лева

У цей день не варто довіряти людям. Вами можуть маніпулювати для своєї вигоди або поставити вас в дурне становище, щоб виділитися на вашому тлі. І ви самі можете стати корисливими і навіть не помітити цього. У цю дату краще не починати ніяких нових справ - вони всі будуть провальними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...