Завжди "приписують" собі діагноз: Астролог назвала знаки Зодіаку, які люблять лікуватися

Одних до поліклініки на аркані не затягнеш, а інші із задоволенням ходять від кабінету до кабінету, здаючи аналізи та збираючи рекомендації лікарів, передають Патріоти України.

Таким людям подобається лікується – вони роблять це з таким самим задоволенням, як інші, наприклад, ходять театрами або займаються спортом. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які люблять лікуватись.

Рак (22.06 – 22.07)

Раки, як це не дивно прозвучить, люблять хворіти і, відповідно, лікуватися. Приваблює їх у цих "заняттях" не можливість відчувати пов'язані з недугами страждання — мазохістами представиники знака точно не є, а той факт, що в таких випадках ними усі опікуються і шкодують, та й взагалі вони перебувають у центрі загальної уваги. Саме тому вони так люблять лікуватися і з великим невдоволенням виходять із цього стану.

Терези (24.09 – 23.10)

Терези не тільки люблять, а й уміють лікуватися. Вони із задоволенням ходять по лікарях, збирають всі їхні рекомендації, щиро пишаються тим, що їхні показники відповідають тій чи тій недузі, а потім встановлюють чіткий план приймання призначених ліків і чітко його дотримуються. Варто людині, яка їх доглядає, хоч на кілька хвилин протермінувати цю процедуру, як вони влаштовують грандіозний скандал і заспокоюються лише тоді, коли отримують таблетки в повному обсязі.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби, будучи головними романтиками зодіаку, використовують будь-яку хворобу, щоб зіграти роль героїні в останньому акті "Дами з камеліями". Тим не менш ранній відхід з життя в їхні плани ніяк не входить, тому, демонструючи крайній ступінь слабкості і беззахисності, вони не забувають старанно лікуватися, тому і досить швидко одужують, завдяки чому Маргарита Готьє в їхньому блискучому виконанні, перехворівши, знову виходить у світ. .

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...