Збудуться бажання і супроводжуватиме удача у всьому: Названо кращі дні грудня 2021

Грудень 2021 багатий енергетично сильними днями, коли можуть втілитися в реальність найзаповітніші мрії. Позитивні вібрації дозволяють досягти задуманого і зловити удачу за хвіст, передають Патріоти України.

1 грудня - кінець ретроградності Нептуна

Витівки ретроградного Нептуна могли позначатися на настрої не в кращу сторону. Перепади настрою могли доставляти масу неприємностей, а пам'ять могла відносити в не найкращі моменти життя. Однак в перший день зими ситуація докорінно зміниться. Приплив енергії підвищить продуктивність, багато людей будуть мотивовані і цілеспрямовані. Настав час проявляти активність у всіх життєвих сферах.

12 грудня – дзеркальна дата

12.12.21 - стане ідеальним днем для навчання чомусь новому і саморозвитку. Світом буде керувати число три, яке зарядить хорошим настроєм і подарує впевненість в собі. У цей день матеріальна складова не грає великої ролі, поступаючись місцем любові, дружбі і доброті.

13 грудня – Марс переходить у сузір'я Стрільця

Войовнича планета Марс відчуває себе комфортно у вогняному знаку Стрільця. Таке розташування планет сприятиме тому, що багато хто стане сміливіше відстоювати свої переконання і точку зору. Ви можете розпрощатися з вантажем чужих обов'язків, які звалили на свої плечі і навчитися відповідати відмовою на незручні прохання. День переходу Марса буде наповнений позитивною енергією, деякі можуть відчути бажання допомагати людям.

14 грудня – пік потоку Гемініди

Зоряний потік Гемініди досягне вершини своєї активності в середині місяця. Красивим природним явищем можна насолодитися далеко від галасливих мегаполісів. Астрологи підкреслюють, що ця доба входить в число днів сили грудня. Зоряний потік буде проходити через сузір'я Близнюків - в ці дні Всесвіт може почути і виконати ваші бажання про любов і творчість.

21 грудня – день зимового сонцестояння і пік потоку Урсиди

Цей день поєднує відразу дві важливі події. Гармонійний день зимового сонцестояння подарує віру в краще, а зоряний потік Урсиди зможе зарядити позитивною енергією, яка допоможе знайти відповіді на питання, які вас турбують. Ви зможете усвідомити щось важливе і це допоможе вибрати правильний шлях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...