Здоров'я похитнеться ще більше, буде замах: Астролог назвав найнебезпечніший місяць для Путіна

Астролог Влад Росс прогнозує, що серпень 2022 стане найнебезпечнішим місяцем для президента РФ Володимира Путіна в плані здоров'я, передають Патріоти України.

Фахівець не виключає, що його самопочуття може різко погіршитися, а крісло під російським диктатором остаточно розхитається. Також в третій місяць літа на Путіна може бути скоєно замах.

"Раніше я прогнозував, що замах можливий у липні, особливо 16 числа – приношу вибачення, помилився. 16 липня була спроба вбивства Патрушева. Схоже, що саме Патрушев є верховним головнокомандувачем в РФ, тобто Путін залишається царем на троні, але реально всім керує сірий кардинал - Патрушев", - розповів Росс в інтерв'ю Главреду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро буде нова війна - і це вже буде не наша історія": Переможниця "Битви екстрасенсів" вразила передбаченням

вівторок, 16 квітень 2024, 10:28

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова передбачила, що партнери України і далі не поспішатимуть надавати Україні допомогу, проте вона вважає, що "скоро буде нова війна", яка не стосуватиметься нашої держави. Про це вона сказала на своєму ютуб-...

Над Києвом сталося "небесне "знамення": Чого чекати найближчим часом

вівторок, 16 квітень 2024, 8:22

У небі над Києвом 14 квітня помітили унікальне явище – сонячне гало. Його наші пращури сприймали як важливе знамення. Сонячне гало — це світле слабко забарвлене коло навколо Сонця. Таке оптичне явище виникає внаслідок заломлення та відбиття світла в кр...