"Зерно - це святе": Екстрасенс передбачила, як Польща поплатиться через розсипане українське збіжжя

Провідниця у Вищі виміри світла та любові, ченнелерка Айа розповіла, що Польща поплатиться через розсипане українське зерно. Вона прогнозує голод у Європі. Про це вона сказала на ютуб-каналі "Мій світ"., передають Патріоти України.

Айа зазначила, що розсипати зерно — це дуже поганий вчинок, за який "Земля може покарати цілі народи". "Коли я побачила цю новину, у мене боліло серце, бо я бачила, що це перші ластівки голоду в Європі. Тобто Європа голодуватиме. Бо це дуже погана карма, яку вони взяли на себе. Я розумію, що є багато підводних каменів. Але зерно — це святе. І це дуже погано відіб'ється на їхній країні. Вони потребуватимуть всього", — сказала Айя. Вона пояснила, що якщо до цього причетна Росія, то вона розділить цю долю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...