Жартівливий гороскоп: На який побутовий прилад схожий ваш знак зодіаку

Цей гороскоп хоча і жартівливий, але збігів - практично 100%, передають Патріоти України. А ви впізнаєте себе?

Овен: праска

Збоку часто здається, що все у вас йде дуже гладко. Але тільки ви знаєте, до якої температури доводиться накалитися, щоб створити ефект цього «гладкого» ковзання. Можна тільки позаздрити тій завзятості і цілеспрямованості, з якою ви відпрасовуєте до потрібного стану дану вам дійсність – часто м’яту і непривабливу. Зате як вона перетворюється після вашого втручання, гора зім’ятого матеріалу стає акуратною свіжовипрасуваною стопкою. Цей світ був би набагато кращим, якби таких перетворювачів на краще стало більше!

Телець : чайник

Якби це був меблевий гороскоп, ви без сумнівів, були б диваном- надійний, грунтовний, на вас завжди можна покластися. Але ви чайник, не подумайте поганого, у нас це звучить гордо. Ви, як самовар, завжди на чільному місці, все навколо вас крутиться. Чаю всім по десять разів на день хочеться, і всі до вас. Чашки у всіх маленькі і порожні, а ви великий і повний, ось і наповнюєте порожнечу змістом, закон природи, так би мовити.

Та ще всі під кришку намагаються заглянути, не розуміють, що вода не закипить раніше, ніж вона закипить. Думка, в загальному, нехитра, але іншим чашок сім треба чаю налити, перш ніж вони додумаються. Вам, звичайно, не шкода, але воду в чайник все-таки треба вчасно підливати, а то спіраль згорить.

Близнюки: комп’ютер

Причому з повною комплектацією: і процесор у вас розумний, і монітор чіткий, і клавіатура ергономічна. Ви вміщаєте і обробляйте складну інформацію, коли поставлено таке завдання, але щоб його поставити, потрібна мишка. Комп’ютер без мишки – самоцінна система, але користуватися нею неможливо. Мишка- це підхід до комп’ютера. Взагалі, звичайно, можна будь-яку увіткнути і якось користуватися, але ваші системи швидше і краще відгукуються на тонке оптичне управління.

Рак: газова плита

О-о-дуже хороша плита. Всіх годуєте, забезпечуєте, забезпечуєте, про все дбаєте, про кожного турбуєтеся, все в вашому домі крутиться навколо вас. У вас вся теплота і душевність, але, буває, ви самі себе запитаєте: “Що ж це я все печу і печу, а жити-то коли?».

І тут самі собі відповідаєте: “Плита я, тому й печу, доля моя така – все життя «на господарстві». Іноді ви починаєте сильно чадити, і це серйозне випробування для всіх, в тому числі і вас. Насправді все не так уже й погано, просто вам витяжку включити та вогонь прикрутити, і це не примха, це необхідність і для вас, і для оточуючих.

Лев: пилосос

Ви затьмарюєте всі звуки цього світу, в порівнянні з вами всі інші нечутні і незначні. Потужним струменем свіжого повітря змітаєте пил і рутину, можете сколихнути будяке болото, розфарбувати все навколо яскравими фарбами. Ви згусток цілеспрямованої енергії, і здатні дуже багато втягнути в цей бурхливий коловорот, в тому числі і те, що вам зовсім не потрібно.

Ви з однаковим ентузіазмом беретеся за будь-яку справу, будь вона розміром з шпильку і з шафу. Навчіться не засмучуватися, що не можете втягнути в себе шафу, краще подумайте: воно вам треба?

Діва: відеокамера

Уважно дивитеся на цей світ, все помічаєте і записуєте, і видаєте в проаналізованому, оцифрованному вигляді. Так, це розумний прилад, однак неправильно думати, що він лише фіксує те, що відбувається. О ні! Чутлива оптика відеокамери здатна дивовижним чином перетворити дійсність, причому як в кращий, так і в гірший бік. Є люди, яких відеокамера не любить і категорично не хоче знімати красиво, але є і інші – і вони щасливці. Якщо вже камера кого полюбить, то, як мінімум, в два рахунки зробить зіркою.

Терези: магнітола

Стрілці терезів нудно показувати банальну кількість кілограмів, набагато веселіше блукати по частотах FM- станцій. Який величезний світ лежить у вашому діапазоні, скільки почуттів, думок, і мелодій він вміщує. І як же важко вибрати лише одну станцію. А вибрати треба, тому що ваші метання між частотами супроводжуються моторошним шумом і тріском. З іншого боку, краще п’ять хвилин потріщати і потім хорошу музику слухати, а це завжди дуже до речі. Вас люблять, з вами все яскравіше і гостріше, радість повніша і веселощі нестримні, навіть сумувати поруч з вами приємніше.

Скорпіон: кухонний комбайн

Здатні в пух і прах скришити все, що завгодно, опір даремний, адже вам «по зубах» все, за винятком бетону. Ви хочете реальної влади над світом і розумієте, що без руйнівної сили досягти її ще нікому не вдавалося.

Так улаштований цей світ: на шляху творення є етап руйнування, а творіння – це друга частина вашої натури, і другий етап приготування страви з нашаткованих, накришених, перекручених комбайном інгредієнтів.

Стрілець: телевізор

І не тільки тому, що ви так само, як телевізор, випромінюєте тепло і світитеся зсередини. Головне, ви щедро ділитеся з оточуючими всім, що у вас є. Ви віддаєте себе людям. Але, правду кажуть, не роби людям добра, не побачиш зла. Люди можуть лаяти вас і вважати джерелом бід. Ви говорите їм, що всього лише відображаєте реальну картину світу, а у відповідь чуєте, що все відбувається навпаки-світ створюється за образом і подобою того, що ви показуєте. Хто ж правий, хто ким керує? Мабуть, тільки ви знаєте правду.

Козеріг: холодильник

Важливий і грунтовний, ключова фігура не тільки в кухні, але і у всьому будинку. Ви хоч і холодильник, а душу грієте. Незворушний і строгий, з вашого вигляду важко здогадатися, що ж у вас всередині. А там, самі знаєте, то рябчики з ананасами, то пара тьмяних яблук, а то і зовсім порожньо. У випадку з холодильником як ніколи справедлива філософська фраза Карлсона: «Тут нічого немає, і тут ніколи нічого не буде, якщо ви сюди нічого не покладете!».

Водолій: пральна машинка

Не тому, що в пральну машину теж ллють воду, а тому що з такою ж серйозністю і скрупульозністю підходите до будь-якої справи, яку в вас «зарядять». Таку скрупульозність, помножену на міць вашої натури, здатний винести тільки міцний матеріал, тканину тоншу ви можете потріпати до нитки.

Намагайтеся стримувати свій натиск, контролюйте себе – буває все вже чисте, а ви полощете і полощете. Навчіться вибирати потрібну програму, з нагоди застосовуйте короткий цикл або режим делікатного прання.

Риби: стільниковий телефон

Ви так само, як стільникова трубка, на перший погляд спокійні і нікого не чіпаєте, лежите де-небудь «в куточку», але тільки до тих пір, поки за вами не почнуть «дзвонити». У включеному режимі ви пропускаєте через себе величезну кількість інформації, в тому числі зайвої, непотрібної. Але оскільки ви телефон, ви часто не можете самі вибирати, з ким говорити.

Досить швидко розряджається і потребуєте підключення до акумулятора. Зате ви, як і стільникові телефони, постійно вдосконалюєтеся і в кожен новий етап у вашому житті входите моделлю нової лінійки.

Сподіваємося, що цей гумористичний гороскоп за Знаком Зодіаку змусив вас посміхнутися! Але пам’ятайте, що в будь-якому жарті є частка правди. Бажаємо вам швидкого режиму підзарядки, економного харчування та безперебійної роботи мережі!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Що означає, коли на годиннику бачиш однакові цифри - 11:11 або 22:22

понеділок, 20 травень 2024, 9:50

Нумерологи вважають, це зовсім не випадковість, а знак, що вам потрібно звернути на щось увагу. Насамперед, тут йдеться про важливу навичку сповільнюватися і помічати те, що може бути помітно не всім. Кожна людина є особливим механізмом, але як і будь-...

"Путін доведе до того, що Росія розпадеться на малі держави": Мольфар, який передбачив велику війну Московії проти України, назвав умови та швидкі терміни її завершення (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 9:32

Мольфар Іван Довбуш у 2021 році розповів, що буде з Україною та коли закінчиться війна. Іще до повномасштабного вторгнення він озвучив передбачення щодо майбутньої долі України та росії. «Росія розділиться, путін доведе до того, що вона розпадеться на ...