Жінкам на замітку: Названо три знаки Зодіаку серед чоловіків, які часто "ходять наліво"

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед чоловіків, які можуть заводити інтрижки на стороні. Як би неприємно це було, але краще гірка правда, ніж солодка брехня.

Телець

Перш ніж вступити з жінкою у стосунки Тельці малюють в своїй голові її образ. І якщо обраниця не підходить під їх ідеальну картинку, тоді вони можуть відправитися на пошуки тієї, яка підійде. Але оскільки в світі не існує ідеальних людей, в результаті Тельці можуть залишитися на самоті.

Козоріг

Чоловіки-Козероги - це люди, які схильні до філософського настрою. З одного боку його можна назвати надійним, а з іншого - його настрій постійно змінюється. У моменти емоційного коливання вони можуть вирішити, що з іншою жінкою їм буде краще. Звичайно, пізніше вони можуть пошкодувати про своє рішення, але повернути довіру коханої буде дуже складно.

Водолій

Водолії дуже цінують свою свободу. Для них важливо мати власний простір і щоб їх не заганяли в кут. Якщо ж вони відчувають тиск, то будуть робити все на зло. Вони "підуть наліво" і будуть всім доводити, що можуть робити те, що їм заманеться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...