Жінкам сьогодні фартить. Коли найкраще йти до перукаря перед Новим роком. Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 28 грудня

Більш вдалим цей день стане для жінок. Чоловікам слід дослухатися до порад своїх подруг

28 грудня будьте уважні під час оформлення спадку й майнових доручень. Відкладіть купівлю авто й початок курсів водіння. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день творчих людей, – говорить астрологиня. – Малюйте, фотографуйте, створюйте красу власноруч. Оновіть інтер'єр. Діліться вдалими рецептами з друзями. Цього дня будуть створені кулінарні шедеври. Добре продумані справи не йтимуть за планом. Будьте готові легко відмовитися від намірів заради експериментів. Розпочніть новий курс лікування. Він буде вдалим й дасть помітні результати. Забудете про біль у суглобах і спині. Вечір середи – найкращий час, щоб завітати до перукарні. Це вдалий період покращити зовнішність перед Новим роком. Оновлена зачіска буде чарівною. Вдалішим цей день стане для жінок. Чоловікам слід дослухатися до порад подруг. Підвищується плодючість організму. Враховуйте це".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зберігати фінансову самостійність буде важко. Доведеться звертатися по допомогу до знайомих. Виручать заощадження. Залишайтеся терплячими. Будьте уважні в розмовах з коханими. Здійсніть хоча б одне із їхніх бажань і помітите, як до них повернуться оптимізм і гарний настрій.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Розраховувати на високі заробітки марно. Вам нагадають про старий борг. Не поспішайте освідчуватися в коханні новим знайомим. Ці люди шукатимуть вигоди, а не почуттів.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Загостряться конфлікти з родичами й сусідами. День видасться виснажливим. Не хапайтеся одразу за все. Уникайте купівлі землі та нерухомості, утримайтеся від застави.

Рак (22 червня – 22 липня)

Грошей у кишені стає обмаль. Годі сподіватися на підтримання друзів. Вони з головою поринуть у власні клопоти. У сім'ї пануватиме мир і злагода. Цінуйте коханих, які поруч за будь-яких обставин. Відмовтеся від алкоголю і жирних страв.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Заробітки знижуються. Марно щосили боротися за додаткову копійку. Фінансовий ризик не буде виправданий і може призвести до банкрутства. Освідчуйтеся у коханні. Але не квапте милих з рішенням про переїзд до вас.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Життя нагадуватиме пригодницький фільм. Легше цей період переживуть ті, хто має заощадження. Годі сподіватися на стабільність. Усе змінюватиметься щохвилини. Знадобиться вміння підлаштовуватися під обставини.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Щаститиме у дрібницях. Не час планувати закупи. Продавці підсунуть пошкоджений товар. Не намагайтеся підкупити когось подарунками. Зробіть щось приємне для себе. Пийте більше чистої води.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Втрачатимете інтерес до справ. Не ведіться на рекламні пропозиції. Грошей бракуватиме. Не допускайте аварійних ситуацій в оселі. Перевірте крани, ремонтуйте сантехніку.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не починайте нового. Справи зайдуть у глухий кут. Поверніть борги. Докладіть зусиль для покращення фінансового становища. Нові стосунки скоро набриднуть. Не шукайте пари на сайті знайомств та у шлюбних агентствах.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Почуватиметеся щасливчиками. Загублені речі скоро повернуться до вас. За важливі проєкти беріться зранку. Люди, у яких ви закохуватиметеся, не цікавитимуться вами. Не розчаровуйтеся. Взаємність навряд чи зробила б вас щасливими.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Батьки намагаються вам догодити, але часто не зважають на ваші інтереси та бажання. Це обурюватиме. Спробуйте змиритися і перетерпіти. Нагадає про себе хвора спина. Не перевантажуйте її.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Без грошей не сидітимете. Працюйте на перспективу. Не купуйте товарів на виплат. Уваги потребують діти. Цікавтеся їхніми справами. Відновіть зв'язок з далекими родичами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...