Жіночий гороскоп: За якого чоловіка не варто виходити заміж відповідно до вашого знаку зодіаку

Кажуть, що шлюби укладаються на небесах, і астрологи з цим у якійсь мірі погоджуються. І у жінок, і у чоловіків, народжених під одним знаком зодіаку, є щось спільне в характері і тому, як вони будують свої стосунки, передають Патріоти України.

З точки зору астрологів, на те, коли люди вступають в шлюб і як поводяться як подружжя, впливає розташування Венери і Юпітера під час їх появи на світ. Це багато в чому пояснює, чому одні шлюби успішні і гармонійні, а інші з часом перетворюють життя пари в катастрофу.

1. Овни

Дівчата-Овни запальні, часом вони бувають нетерплячими і навіть різкими, агресивними, тому їм варто шукати пapтнерів зі спокійним характером. До них не належать Овни, Тельці і Леви.

2. Тельці

Як справжні любителі комфорту і стабільності, Тельці терпіти не можуть драму. Їм потрібне спокійне, розплановане життя і впевненість у тому, що на партнера можна покластися. Ймовірно, відношення не будуть складатися з вітряними Близнюками, Стрільцями та Рибами.

3. Близнюки

Яскраві і товариські Близнюки люблять пізнавати нове, авантюризм – їхня друга натура. Їм не підходять тихі, сором’язливі або нудні чоловіки. Раки, Діви і Козероги – не найкращий вибір для цього знака.

4. Раки

Господарські Раки не женуться за кар’єрними звершеннями, але їм немає рівних в створенні затишку. Зникаючі на роботі або у відрядженнях чоловіки не для них, як і ті, для яких сім’я – не головне. Такі часто зустрічаються серед Овнів, Стрільців і Водоліїв.

5. Леви

Цілеспрямовані лідери, народжені під цим знаком, дивно самодостатні. Їм потрібні, скоріше, ведені партнери, з якими не виникатиме розбіжностей. Таким жінкам не дуже підходять Леви, Риби і Скорпіони.

6. Діви

Життя жінки-Діви чітко розплановане, такої ж педантичності вона очікує і від свого чоловіка. Їй не підходять партнери без амбіцій, чітких цілей і звиклі жити в хаосі. Часто це – Близнюки, Стрільці і Водолії.

7. Терези

Для Терезів шлюб – це низка яскравих спалахів і романтика. Їм важливо відчувати себе коханими, а їх партнери повинні бути відкритими і емоційними. З цієї причини їм важко будувати відносини з Раками, Тільцями і Рибами.

8. Скорпіони

Скорпіони не люблять брехню і фальш. Найгірші партнери для них – легковажні, схильні до флірту і інтриг на стороні Терези і Близнюки, а також вперті Леви.

9. Стрільці

Волелюбні Стрільці завжди знаходяться в русі і не люблять, коли їх обмежують. Шлюб з власниками і домосідами, такими, як Діви, Козероги або Тельці, – не те, до чого вони прагнуть.

10. Козероги

Цілеспрямовані Козероги точно знають, що все в житті дається з великими труднощами. Вони від природи не конфліктні, тому шлюби зі Стрільцями, Овнами і Левами часто бувають вибуховими.

11. Водолії

Власна індивідуальність – одне з головних багатств волелюбного Водолія. Народженим під цим знаком жінкам не дуже підходять Діви-аналітики, Раки-консерватори і Скорпіони-власники.

12. Риби

Мрійливим Рибам необхідні «м’які» реалісти: здатні зрозуміти їх світ і ніжні люди. Такі рідко зустрічаються серед Овнів, Левів і Стрільців.

Досить цікавий погляд на відносини і сумісність, чи не так? Але що скажете ви: чи згодні з викладеним вище або готові посперечатися?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 травня для всіх знаків зодіаку

неділя, 19 травень 2024, 5:20

Овен . Вам потрібно бути обережними з грошима, адже буде бажання зробити спонтанну покупку. Проте вона не принесе вам користі, а лише втрати. Тому краще заощаджуйте і нікуди не інвестуйте кошти. . Телець . Тельці постійно прораховують всі свої кроки...

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...