Жіночий жартівливий гороскоп: Героїнею якого любовного роману ви є за знаком зодіаку?

Хороші любовні романи - це прекрасне проведення часу, яке подобається багатьом жінкам. До того ж так приємно уявити себе на місці головної героїні, що потрапляє в перипетії долі і обійми шанувальників, передають Патріоти України.

Зрозуміти, на яку з героїнь ви схожі найбільше, допоможе ця стаття.

Лев: Анжеліка

Роман Анни і Сержа Голон “Анжеліка” підкорив серця багатьох читачок. Ще б пак: яскрава, прекрасна головна героїня з трагічною долею нікого не залишить байдужим.

Анжеліка сильна, вона ніколи не здається і в усьому домагається бажаного. Навіть в найжахливіших обставинах вона залишається королевою і тримає ситуацію під контролем. Її характер – сила і зброя, що рятувала її у всіх ситуаціях, а зовнішність – козир, який дозволяв вступати в вигідні відносини з чоловіками.

Дами-Леви дуже схожі на цю героїню. Вони хоробрі і сильні, але в той же час звабливі і жіночні. Тримати все і всіх під контролем їм зовсім не складно. Ці жінки не впустять корону навіть в самій непростій ситуації.

Риби: Маргарита

Безсмертний твір Михайла Булгакова “Майстер і Маргарита” читають, затамувавши подих, як школярки, так і дорослі жінки. Головна героїня, яка любила всім серцем і стала королевою на балу у Сатани, багатьом здається ідеалом.

Марго красива і привертає увагу, але для неї це зовсім не важливо. Забезпечений чоловік, багатство, соціальний статус – вона байдужа до цього. Все, заради чого вона живе – глибокі почуття, головне з яких – любов до Майстра.

Риби точно такі ж: вони живуть почуттями, а не матеріальним достатком. Любов до талановитої людини або пристрасть до своєї справи може довести їх до перетворення в відьму, тобто розкриття своєї суті. Часто цим дамам важко з чоловіками: ті бажають, щоб Риби завжди були поруч, незважаючи на їхні почуття.

Водолій: Леонсія Солано

Роман Джека Лондона “Серця трьох” оповідає про прекрасну Леонсію, в яку закохані два брата.

Безпосередність, чарівність і краса головної героїні дозволяють їй бути в центрі уваги. Це призводить до шаленої боротьби двох братів за серце Леонсії. Вона не любить нудьгу, тому не може просто вибрати одного з них, зваживши всі “за” і “проти” – це не в її характері. Героїня завжди вважатиме незвичайні пригоди кращими за кохання.

Жінки-Водолії теж намагаються залучати до себе загальний інтерес. Їх жіночність дає їм таку можливість. Однак у звичайних відносинах і повсякденності Водолії швидко чахнуть, тому вони завжди вибирають цікаві події – наприклад, стають частиною любовної інтриги.

Козеріг: Джейн Ейр

Шарлотта Бронте, одна з кращих авторів любовних романів, створила унікальну для свого часу героїню – бідну поганулю Джейн, яка зуміла знайти своє щастя, спираючись на мораль і розум, а не на красу і багатство.

Життя Джейн було сповнене горя і важких випробувань, проте холодний розум, суворе дотримання моралі і голосу совісті, розуміння себе і світу дозволили їй подолати всі перешкоди. Нещасна дівчинка перетворилася в сильну жінку.

Козероги теж звикли ставити на перше місце голос розуму, а не серця. Вони точно знають, чого хочуть від життя і завжди домагаються цього, незважаючи на труднощі. Ці жінки вперті і мають сильну волю, вони вміють діяти за обставинами і підпорядковувати собі оточуючих.

Стрілець: королева Марго

Історичний твір Олександра Дюма “Королева Марго” змусив багатьох жінок переживати за головну героїню.

Марго, яку змусили вийти заміж за короля, приймає це рішення і спокійно ставиться до ситуації. Вона зуміла пожертвувати своїм коханням і заховати ненависть, щоб уберегти дорогу людину.

Цей роман наочно демонструє яскраві риси характеру жінок-Стрільців. Саме представниці цього знака готові піти на все, щоб знищити зло, навіть на важкі втрати. Сила і спокій цих жінок дозволяють їм вигравати навіть у найважчих ситуаціях.

Скорпіон: Настасья Пилипівна

“Ідіот” Федора Достоєвського – чудовий роман, характери героїв якого різноманітні й цікаві.

Настасья Пилипівна – розумна і красива жінка з непростою долею. Помста кривдникові стала сенсом її життя. А потім вона відмовилася від грошей, заміжжя і положення в суспільстві, щоб довести собі і оточуючим, що вона – погана жінка. Біда Настасії – її божевілля.

Скорпіони дуже схожі на цю героїню. Вони непохитні, поставити їх на коліна не вдається нікому. Однак помста, лють або інше сильне негативне почуття здатне змусити їх перетворити власне життя в пекло. Якщо Скорпіон вийде з себе – повернути спокій йому буде непросто.

Терези: Елізабет Беннет

Класика любовних романів – “Гордість і упередження” Джейн Остін. Герої, атмосфера, події – все в цьому творі захоплює дух і змушує жінок перечитувати його знову і знову.

Елізабет Беннет – яскрава, енергійна жінка, чиї активність і любов до життя захоплюють всіх навколо. Любов ідеального чоловіка до неї могла б принести щастя, але героїня вибрала інший шлях.

Жінки-Терези теж не кидаються в гарячку: вони готові відмовитися від загальноприйнятого ідеалу на користь власних почуттів. Продумані і розмірені дії – головний їх коник, який робить життя цікавішим і правильнішим.

Діва: Меггі

Твір Коліна Маккалоу “Ті, що співають у терні” розповідає про дівчинку Меггі, яка дуже схожа на Дів.

Все життя Меггі страждає від неприязні інших жінок. Її не любить навіть власна мати. Багато жінок зламалися б в таких умовах, але розумна Меггі зуміла позбутися страждання за допомогою роботи.

Діви також суворі до себе і люблять порядок у всьому. Вони володіють логікою і можуть любити одну людину все життя. Душевні терзання не збивають їх з шляху – вони завжди знаходять вихід.

Рак: Мелані Вілкс

Велика книга Маргарет Мітчелл “Віднесені вітром” улюблена багатьма жінками.

Героїня роману Мелані Вілкс життєрадісна, закохана в життя і не звертає уваги на недоліки оточуючих. Вона щира в усьому і любить, незважаючи ні на що.

Раки володіють тими ж рисами характеру: щирістю, яскравістю і умінням бачити світ в світлих тонах. Вони обожнюють своїх близьких і готові піти на все заради їх благополуччя. Ці жінки добродушні і нікому не бажають зла. Ракам важливо вчасно зрозуміти, що сім’я і спокій важливіше всього.

Близнюки: Лариса Огудалова

Знаменита п’єса “Безприданниця” Олександра Островського – твір, який змусив багатьох жінок зітхати над долею головної героїні.

Лариса Огудалова – жінка, яка страждала від непростих питань у відносинах з чоловіками. Вирішити їх їй вдалося лише пострілом.

Її характер схожий з характером Близнюків. Ці жінки артистичні і розумні, проте звикли не показувати свої почуття. Вони живуть у своєму світі і насилу звикають до вимог реальності. Іноді у важких ситуаціях вони вирішують проблеми надто кардинально.

Телець: Емма Боварі

Роман Гюстава Флобера “Мадам Боварі” оповідає про непросту долю жінки, яка так прагнула позбутися від гніту порожнього і одноманітного життя, що в кінці не змогла розібратися з накопиченими проблемами.

Мадам Боварі, вийшовши заміж за небагатого і нічим не видатного лікаря, швидко втомилася від нудьги. Побачивши, як живуть інші, вона була зачарована багатством, розкішшю і силою почуттів. Це призвело до кількох романів на стороні і купи неприємностей.

Тельці теж не терплять буденності. Благополуччя, вдале заміжжя, сім’я і діти – все це радує їх, але відсутність в житті гостроти може погубити. Їм потрібно навчитися керувати своєю шаленою енергетикою і направляти її в правильне русло.

Овен: Анна Кареніна

“Анна Кареніна” – геніальний роман Льва Толстого, який захоплено читають у всьому світі.

Анна, віддавшись пориву кохання, кинула все – сім’ю, положення в суспільстві, дитину, власне життя. Вона здійснила те, що хотіла, але не змогла перенести поступове згасання почуттів.

Овни теж завжди прагнуть до мрії, незважаючи на перешкоди і ймовірність втрат. Нікому не варто вставати на шляху цих жінок.Іх впертість, воля і сила можуть привести до успіху, а можуть – до трагедії.

Обов’язково прочитайте роман, на героїню якого ви схожі – це буде цікаво і, можливо, вбереже вас від помилок і навчить управляти особливостями вашої особистості.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 травня для всіх знаків зодіаку

неділя, 19 травень 2024, 5:20

Овен . Вам потрібно бути обережними з грошима, адже буде бажання зробити спонтанну покупку. Проте вона не принесе вам користі, а лише втрати. Тому краще заощаджуйте і нікуди не інвестуйте кошти. . Телець . Тельці постійно прораховують всі свої кроки...

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...