Життя дасть тріщину! Ці знаки зодіаку наздожене смуга невдач

Тарологи розповіли, що ця осінь принесе непрості випробування представникам двох знаків Зодіаку. Смуга невдач наздожене їх у дуже невчасний момент. Кому готуватися до проблем і як уникнути поганих подій - читайте нижче, передають Патріоти України.

Діва

Найближчі кілька місяців будуть дуже непростими для Дів. Вони можуть зіткнутися з тотальним провалом на роботі і в особистому житті. Масла у вогонь додаватимуть ще й проблеми з грошима. Вам здасться, що все почне руйнуватися в один момент.

Тарологи радять Дівам запобігти цій катастрофі. Ви зможете зупинити запущений механізм бомби, якщо зробите паузу і зрозумієте, що йдете не по своєму шляху. Наважуйтесь змінити життя на краще і тоді всі невдачі залишаться позаду, ви зумієте не впасти на саме дно, якщо знайдете в собі сміливість і почнете діяти.

Козоріг

Карти Таро пророкують Козерогам великі проблеми. Ви можете дізнатися про втрату близької людини, а ваш організм може дати збій на тлі стресу. Побережіть себе і постарайтеся підготуватися до неприємностей заздалегідь.

Підстеліть соломку там, куди ви впадете. Ви точно знаєте, де і коли помилилися, а тому зробіть усе можливе, щоб вас не зіштовхнули в прірву з невдач. Якщо ж ви губитеся у здогадах і не розумієте, в який момент згорнули не туди - порадьтеся з друзями і сім'єю. Ці люди допоможуть вам все виправити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...