Життя перетвориться на казку! Глоба назвав три знаки Зодіаку, які зустрінуть свою половинку у вересні 2021

Гороскоп на вересень 2021 від знаменитого астролога Павла Глоби розповість про три знаки Зодіаку, для яких в перший місяць осені на перший план вийдуть стосунки. Астролог каже, що самотні представники цих зодіакальних сузір'їв зможуть зустріти другу половинку, а дехто навіть отримає або зробить пропозицію руки і серця. Про це пише tvcenter, передають Патріоти України.

Стрілець

Вересень стане для Стрільців періодом нових цікавих можливостей. Когось чекає перспективне романтичне знайомство, а хтось зможе домогтися просування по кар'єрних сходах. Не виключені в перший місяць осені вигідні зустрічі.

Водолій

Особисте життя займе найголовніше місце для представників цього знака Зодіаку у вересні 2021. Завдяки новим відносинам Водолії зможуть розслабитися і відновити життєві сили.

Риби

Рибам перший місяць осені принесе успіх буквально у всіх сферах життя. У родині і на роботі у вас буде панувати повна ідилія, а самотніх представників знака Зодіаку може чекати довгоочікувана пропозиція руки і серця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Що означає, коли на годиннику бачиш однакові цифри - 11:11 або 22:22

понеділок, 20 травень 2024, 9:50

Нумерологи вважають, це зовсім не випадковість, а знак, що вам потрібно звернути на щось увагу. Насамперед, тут йдеться про важливу навичку сповільнюватися і помічати те, що може бути помітно не всім. Кожна людина є особливим механізмом, але як і будь-...

"Путін доведе до того, що Росія розпадеться на малі держави": Мольфар, який передбачив велику війну Московії проти України, назвав умови та швидкі терміни її завершення (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 9:32

Мольфар Іван Довбуш у 2021 році розповів, що буде з Україною та коли закінчиться війна. Іще до повномасштабного вторгнення він озвучив передбачення щодо майбутньої долі України та росії. «Росія розділиться, путін доведе до того, що вона розпадеться на ...