Життя перевернеться! Ці знаки Зодіаку стануть головними везунчиками в жовтні - хто приречений на успіх

Гороскоп на жовтень 2021 підкаже, для яких знаків Зодіаку місяць обіцяє стати особливо сприятливим, і виділяє деяких потенційних щасливчиків, яким обіцяє велику удачу, а також може стати в певному сенсі знаковим періодом. Про це передає видання Slovofraza, передають Патріоти України.

Овен

Представники цього знака Зодіаку в жовтні можуть стати одними з найбільших щасливчиків. Астрологи рекомендують їм для максимального розкриття і реалізації власного потенціалу братися тільки за найважливіші справи, і не витрачати час і сили на другорядне. Для цього важливо вчасно і правильно розпланувати справи та розставляти пріоритети, адже багатозадачність може позбавити Овнів такої удачі.

Терези

Другий місяць осені готує Терезам грандіозні зміни, причому у всіх сферах життя, кажуть астрологи. При цьому зазначається, що деякі з таких змін можуть спочатку здатися несприятливими, але з часом все "розрулиться" саме в позитивному ключі. Самотніх представників цього зодіакального кола можуть чекати доленосні зустрічі. Також зірки обіцяють тим, хто в пошуках роботи або можливості заробити, знайомство з важливими людьми та нові можливості.

Козеріг

У Козерогів в цьому жовтні значно посилиться інтуїція. Такий період стане багатим на натхнення, неординарні ідеї й думки. Сильне шосте почуття і передчуття допоможе обходити стороною всі проблеми, і знаходити кращі рішення для складних завдань і проблем. Астрологи радять Козерогам в цьому місяці активізуватися у всіх сферах життя одночасно.

Риб

У Риб жовтень дозволить не тільки покращувати своє життя зараз, але і допоможе створити сприятливі умови для майбутніх перемог і звершень, причому навіть в довгостроковій перспективі й на кілька років вперед. Цей місяць, за словами астрологів, можна буде співвіднести з фразою "один день рік годує". Фахівці називають це ідеальним часом для того, щоб забути про всі свої страхи та комплекси, й проявити сміливість і рішучість.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...