Життя значно зміниться: Гороскоп таро на грудень для всіх знаків Зодіаку

Карти таро здавна використовуються людьми для передбачення майбутнього. У цих картах люди шукають ознаки долі і попередження. Гороскоп карт таро на грудень розповість, для кого останній місяць року виявиться вдалим, а кого чекають неприємності, передають Патріоти України.

Овен

Карта місяця: Четвірка пентаклей

У цьому місяці Овни часто будуть відчувати ревнощі. При чому не тільки до других половинок, а й до друзів і рідних. Також чимало проблем принесе заздрість. Зате на роботі вас чекає підйом.

Телець

Карта місяця: Двійка Жезлів

Тельці будуть боротися за лідерство в сім'ї і своєму оточенні. Ваше бажання бути першим у всьому може образити інших. У відносинах з половинкою можливо згасання пристрасті. Карта радить вам емоційно відпочити.

Близнюки

Карта місяця: Жриця

У грудні ваше життя значно зміниться. Близнюки подивляться на життя іншими очима, побачать те, чого раніше не помічали. Ви зможете вирішити давні проблеми і придбаєте небувалу мудрість. Карта свідчить, що у вас може бути таємний шанувальник.

Рак

Карта місяця: Паж мечів

Ця карта радить Ракам бути простіше. У грудні через своє хвилювання і квапливість ви можете погіршити і так погану ситуацію. Ви можете вступити в порожній конфлікт і знайти собі проблеми на рівному місці. Будьте обережні у своїх висловлюваннях, особливо на роботі.

Лев

Карта місяця: Жрець

Грудень стане для вас хорошим місяцем для серйозних і відповідальних рішень на зразок укладення шлюбу і зміни місця роботи. Леви зараз можуть похвалитися життєвою мудрістю і загостреною інтуїцією. Карта гарантує вам успіх у творчості і любовних справах.

Діва

Карта місяця: Закохані

У грудні Дівам доведеться зробити важкий вибір між майбутнім і минулим. Це рішення сильно вплине на ваше подальше життя. Карта має позитивне значення: Дівам вдасться зробити правильний вибір, навіть якщо він буде виглядати помилковим.

Терези

Карта місяця: Сімка кубків

Карта попереджає Терезів, що в грудні ви зробите серйозну помилку, про яку будете шкодувати. Також не виключені проблеми зі здоров'ям, особливо якщо ви приймаєте алкоголь. У грудні не відмовляйтеся від допомоги близьких – вона вам стане в нагоді.

Скорпіон

Карта місяця: Сімка пентаклей

Ваші зусилля обов'язково отримають гідну винагороду, але потрібно бути терплячішими. Карта обіцяє особистісний і кар'єрний ріст, хоч і дуже повільний. У грудні не варто ризикувати і починати нові справи.

Стрілець

Карта місяця: Паж жезлів

У грудні Стрільці отримають незвичайну і дуже вигідну пропозицію. Наступного місяця ви відчуєте дух пригод. Цілком можливо, що ви потрапите в комічну ситуацію або любовну авантюру.

Козеріг

Карта місяця: Маг

У грудні ви відчуєте небувалий приплив сил. Вам буде по плечу будь-яка справа. У Козерогів вийде ефективно управляти відразу декількома справами. Якщо ви давно хотіли здійснити щось, але боялися провалу – дійте вже зараз.

Водолій

Карта місяця: Вісімка Жезлів

У грудні удача буде на вашому боці. Водоліям буде везти так часто, що залишиться тільки правильно розпорядитися подарунками долі. У любовних відносинах Водоліїв чекає гармонія і взаєморозуміння. Також вдалим буде спілкування з батьками.

Риби

Карта місяця: П'ятірка пентаклей

Карта обіцяє Рибам важкий місяць. Очікуйте серйозних фінансових збитків, відсутності впевненості в завтрашньому дні і краху планів. У любовних відносинах Риб настане криза. Зате здоров'я Риб буде практично бездоганним.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...