Зірки говорять: Трьох чоловіків за знаком Зодіаку неможливо затягнути до РАГСу - бояться шлюбу, як вогню

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких не поспішають одружуватися на своїй супутниці. Всього вони змогли виділити три таких знаки, пише "Країна порад", передають Патріоти України.

Овни

Ці чоловіки будуть обходити РАГС стороною, категорично не бажаючи розлучатися зі своєю дорогоцінною свободою. Заманити їх можна тільки в тому випадку, якщо вони будуть знати, що не втратять своєї волі і зможуть гуляти на всі боки.

Раки

З цим чоловіком куди простіше провести міжгалактичну подорож, ніж сходити до РАГСу. Ці чоловіки ніколи не поспішають одружуватися, а вже якщо це роблять, то виключно за власною ініціативою.

Водолій

Цих чоловіків до РАГСу зможе привезти тільки жінка "без царя в голові". Тільки з такою другою половинкою Водолій зможе побудувати довгострокові відносини. Ці парочки будуть по-своєму сходити з розуму і їхнє щастя буде складно зрозуміти іншим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...