Зірки надають шанс втілити найпотаємніші мрії: Місячний гороскоп на 27 грудня - 2 січня для всіх знаків Зодіаку

Період спадного Місяця з 27 грудня по 1 січня 2022 року сприятливий час для того, щоб провести його в сімейному колі. Добре позбавлятися від непотрібних речей і старого мотлоху. Наводьте порядок, прикрашайте ялинку і готуйтеся до свята. Не забудьте загадати бажання в новорічну ніч, радять Патріоти України.

Місячний гороскоп на тиждень - Овен

Цей тиждень закрутить Овнів не в передсвятковій суєті, а у вирі справ і турбот. Постарайтеся закінчити все до свят, інакше справи будуть нагадувати про себе навіть в новорічну ніч. 2 січня варто звільнити себе від усіх справ, цей день може стати особливим, важливо не прогледіти знаки долі.

Місячний гороскоп на тиждень - Телець

У цей період Тільцям краще утриматися від будь-яких ризикових заходів. Зірки радять не робити нічого важливого не тільки в новорічний тиждень, але і протягом наступного місяця. Залиште роботу за порогом будинку і накрийте шикарний новорічний стіл 2022. Атмосфера свята - це те, що вам потрібно.

Місячний гороскоп на тиждень - Близнюки

Всі важливі справи і відповідальні завдання на цьому тижні краще не планувати. Зосередьтеся на поточних обов'язках і не звалюйте на свої плечі занадто багато чого. Не виключені невеликі розбіжності з колегами, які потрібно вирішити мирним шляхом.

Місячний гороскоп на тиждень - Рак

Емоційний фон Раків перед молодиком буде нестабільним. Будь-яке необережне слово може викликати образи, проте не дозволяйте їм зіпсувати відносини з дорогими людьми. Потрібно побороти спокусу відкласти виконання справ в довгий ящик, ви зможете впоратися з ними до настання нового року. У новорічні свята проведіть більше часу з дітьми.

Місячний гороскоп на тиждень - Лев

Цей період піднесе представникам стихії Вогню приємні сюрпризи і зміни в особистому житті. Вас чекає доленосна зустріч або перехід на новий рівень відносин зі своїм партнером – пропозиція руки і серця або переїзд до коханого. В кінці тижня ймовірні невеликі грошові труднощі. Режим економії допоможе з ними впоратися.

Місячний гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Діви сповнені енергії та ентузіазму, які досягнуть свого піку в молодика 2 січня. У цей період перед вами відкриваються небачені можливості і перспективи. Зірки надають шанс втілити свої найпотаємніші мрії. Загадуйте бажання в новорічну ніч!

Місячний гороскоп на тиждень - Терези

Терези повинні використовувати час перед Новим роком, щоб позбутися від непотрібного. Влаштуйте генеральне прибирання і безжально розлучайтеся з речами, які роками припадають пилом в шафі. Це допоможе залучити позитивну енергію змін. У новорічну ніч не виключені сварки зі своєю другою половинкою, постарайтеся не загострювати увагу на дрібницях і не нагнітати ситуацію.

Місячний гороскоп на тиждень - Скорпіон

У період новорічних свят Скорпіонам потрібно на час залишити свої турботи позаду і гарненько відпочити. Максимально розслабтеся, побалуйте себе улюбленим проведенням часу. І смаколиками! Про те, щоб сісти на дієту не може бути й мови. Принаймні, до середини місяця.

Місячний гороскоп на тиждень - Стрілець

Цей період буде сприятливим для нових знайомств і спілкування. Стрільці можуть зіткнутися з деякими труднощами при вирішенні питань. Допомога рідних або близьких друзів зможе вирішити ситуацію швидше. Ідеальне місце для проведення новорічних свят - за містом.

Місячний гороскоп на тиждень - Козеріг

Гарний час щоб нарешті взяти відпустку і відправитися на відпочинок з сім'єю або друзями. Це доставить вам масу позитивних емоцій і принесе незабутні враження. Роздайте борги до нового року, а вже в році, що наступив подумайте, як ставитися до витрат більш раціонально.

Місячний гороскоп на тиждень - Водолій

Цей період стане для Водоліїв суцільним дедлайном. Ви зможете впоратися з усіма обов'язками і закінчити важливі справи. Початок нового року може зажадати від вас швидких рішень. А 2 січня стане щасливим днем, коли зірки дарують вам блискучі можливості і перспективи.

Місячний гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Рибам краще не будувати ніяких довгограючих планів, вони навряд чи втіляться в реальність. Присвятіть цей тиждень відпочинку і байдикуванню. Насолоджуйтесь святами і будьте уважні до здоров'я, збільшується ризик простудних захворювань.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...