Зірки обіцяють суттєві зміни в житті: Любовний гороскоп на 27 грудня 2021 - 2 січня 2022 для всіх знаків Зодіаку

В середині тижня підвищується ймовірність сварок і необдуманих рішень. Ризик розставань як ніколи великий, тому потрібно тримати свої емоції під контролем, щоб не наговорити зайвого, передають Патріоти України.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На початку тижня Овнам слід уникати виникнення конфліктних ситуацій. З'ясування відносин зі своєю другою половинкою може закінчитися розставанням, тому не варто провокувати скандали і підкидати дров у вогонь. У середу не виключена зустріч з колишнім. Можливо, він нагадає про себе. Не найкращий час, щоб приймати важливі рішення в особистих відносинах.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

Початок тижня буде ідеальним часом, який Тільці можуть присвятити спілкуванню зі своєю другою половинкою, тому що вже в середу ситуація кардинально зміниться і знайти спільну мову буде складно. Вас може охопити занепокоєння за подальшу долю союзу, а ваш партнер буде дошкуляти сценами ревнощів. На вихідних особисте життя піде на другий план, ви діяльні, активні і допитливі.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Перед Новим роком вас з партнером чекає спільна робота. І хоч левову частку на себе візьме ваш коханий, вам теж доведеться потрудитися. До Нового року вам потрібно встигнути вирішити питання, яке стосується тільки вас двох. У житті вільних представників знака може з'явитися наполегливий шанувальник. Однак не поспішайте починати нові відносини, придивіться до залицяльників. У новорічну ніч ризикуєте посваритися з партнером.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні особисте життя для Раків вийде на перший план. Ви можете виявити емоції, яких не очікували. Вже на початку тижня можуть відбутися різкі зміни у відносинах. У середу про себе нагадає колишній, а в четвер можете вислухати на свою адресу неприємні речі від партнера. Вже в неділю оновлюється місячний цикл, і тоді варто очікувати важливих подій в особистому житті.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Не найкращий тиждень для початку нових відносин і зміцнення вже наявних. Ретроградна Венера буде ставити палиці в колеса, створюючи перешкоди. Так, що Левам потрібно довести серйозність своїх намірів. Підтримуйте партнера у всіх починаннях, які пов'язані з підготовкою до свята.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні відбудеться перехід Юпітера в сузір'я Риб. Таке розташування планет для Дів вкрай сприятливо, воно обіцяє зміцнення відносин в парі, доленосну зустріч або соціальний успіх партнера. Юпітер затримається в Рибах, тому швидких результатів очікувати не варто, але сподіватися на щасливий результат подій потрібно.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Питання особистих відносин найбільше будуть хвилювати сімейних Терезів. Вас охопить жага змін і новорічні свята відмінний привід, щоб привнести в сім'ю нові традиції. Не найкращий період для нових знайомств і початку відносин. Однак не виключене відновлення відносин з колишньою любов'ю.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Початок тижня для Скорпіонів буде спокійним, а ось середа стане справжньою перевіркою відносин на міцність. Маленька сварка може перерости в серйозний конфлікт, який може закінчитися розривом. Хтось із вашого оточення поділиться плітками про ваших колишніх. В цілому тиждень для вільних Скорпіонів обійдеться без сюрпризів, якщо ви будете розбірливі в знайомствах.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Ваші чарівність і привабливість на цьому тижні на висоті, а сексуальна енергія магнітом притягує нових шанувальників. На серйозні наміри з їх боку можна і не сподіватися, проте швидкоплинний роман буде пристрасним і чуттєвим. Для Стрільців особисті відносини абсолютно не на першому плані, ви направляєте енергію в професійну сферу і на підготовку до свят. Стрільцям у відносинах може створити проблеми їх різкість і запальний характер.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козероги можуть стати ініціаторами кардинальних змін в особистому житті. Не виключено, що ви охолонете до свого партнера і почнете більше згадувати про минуле. Однак не поспішайте з рішеннями, важливо розібратися в своїх справжніх бажаннях. Поділіться наболілим з близькими друзями або рідними, можливо їх порада і підтримка, це те, що вам потрібно.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні для Водоліїв у яких роман по листуванню в Інтернеті може наступити переломний момент. Ви можете відчути, що готові до наступного кроку. Може стати питання про подальше майбутнє цих відносин: продовжувати або припиняти. Решта представників повітряного знака будуть більше зайняті передноворічної метушнею, ніж питаннями особистого характеру.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Риби у відносинах проведуть цей період з партнером і їх спільними друзями – новорічні свята пройдуть в приємній компанії. Для вільних Риб не виключений стрімкий розвиток роману з кимось із близького оточення. Можуть нагадати про себе колишні і, можливо, ви вирішите дати цим відносинам ще один шанс.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...