Зірки обіцяють трьом знакам Зодіаку неприємності в серпні - є великі ризики, треба берегтися

Астрологи розповіли, кому з представників гороскопу останній місяць літа принесе матеріальне благополуччя, а тепер - кому депресію та нещастя. Про це повідомляє "Експрес - Новини", передають Патріоти України.

Телець

Після досить мізерних на емоції перших двох літніх місяців, серпень здасться Тельцям цікавим, але не позбавленим неприємних ситуацій, які можуть затьмарити кінець літа і ввести в депресію. Це накопичені роками негативні моменти, що тягнуться давно. Астрологи рекомендують представникам знака бути вкрай обережними при поводженні з грошима. Постарайтеся повернути всі борги до кінця серпня.

Тельці несподівано можуть бути залучені в якусь судову тяжбу. Це можуть бути позови по кредитах або питань спадщини. Потрібно докласти зусиль, щоб вже на початку осені отримати можливість, нарешті, розслабитися. Вкрай небажано переохолоджуватися.

Козеріг

Серпень для більшості Козерогів стане дуже активним. Накопичилося чимало справ, і щоб все переробити, може не вистачити навіть осені. В цілому негативних подій не очікується, але невиконані завдання будуть морально тиснути і заважати розслабитися. При цьому представники знака не будуть прагнути швидше розправитися з тяжіють їх справами. Навпаки, вони будуть всіляко ухилятися, відтягувати момент і, тим самим, збільшувати ситуацію.

Деякі Козероги почнуть шукати нове місце роботи. Здоров'я може сильно підкачати. Є ризик настільки перевтомлюватися, що почнуться мігрені, буде мучити безсоння. Правильно чергуйте роботу і відпочинок.

Близнюки

У серпні астрологи не радять Близнюкам здійснювати дорогі покупки, вкладатися в нерухомість і бізнес-проєкти. Є небезпека нарватися на непорядних партнерів і навіть шахраїв. Не довіряйте малознайомим людям і ні в якому разі не вдавайтеся в сумнівні авантюри.

Зірки говорять, що серпневі дні чудово підійдуть для романтичних знайомств і зустрічей, творчості та відпочинку. Ідеально, якщо ви будете частіше виїжджати за місто. Здоров'я не повинно серйозно підвести. Однак не варто зловживати алкоголем і жирною їжею. В кінці місяця ймовірні незаплановані поїздки або раптові візити старих друзів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...