Зірки подарують романтичні пригоди цим щасливчикам: Астрологи розповіли, кому із знаків Зодіаку пощастить у коханні

Гороскоп на другий тиждень липня обіцяє досить складний період. Можливі затримки в справах, дрібні негаразди та конфлікти у всіх сферах з життя – з друзями, колегами, рідними та близькими людьми. Але стриманість в емоціях допоможе обійти всі неприємності стороною, зазначають Патріоти України.

Астрологи розповіли, кого в найближчий тиждень накриє хвилями кохання і зірки приготували романтичні сюрпризи. Про це повідомляє SlovoFraza.

Близнюки

Зірки обіцяють в найближчий тиждень багато нових і корисних знайомств. Для тих, хто знаходиться в пошуку, варто уважніше придивлятися до співрозмовників. Кількість претендентів на роль другої половинки почне рости в геометричній прогресії – не помиліться при виборі.

Лев

Щоб ваша любов не пропливла повз - дотримуйтесь важливого закону: "кохай та будеш коханим". Не бійтеся показувати свої почуття іншій людині, оскільки тільки відкритість - найкращий спосіб отримати любов у відповідь на любов.

Діва

Зірки та планети подарують Дівам море харизми й чарівності і їх чекає вдалий період для нових знайомств або переходу у відносинах на новий рівень. Постарайтеся навчитися розбиратися в людях, щоб зробити правильний вибір.

Стрілець

Шанси на успіх у протилежної статі сильно зростуть - Стрільці стануть чарівними та продуктивними. Успіх може стати запаморочливим, бо протилежна стать буде просто сходити з розуму. А вже почуття гумору точно змусить закохатися - це ж найкоротший шлях до серця іншої людини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...