Зірки приготували зустріч із особливою людиною: Кому зі знаків Зодіаку пощастить у вихідні 16-17 жовтня

Нинішні вихідні — 16 та 17 жовтня — протилежні і водночас нерозривно пов'язані один з одним. Вони об'єднані різними стадіями людського життя і діяльності — як роботою, так і відпочинком. Можна буде знайти місце і приділити час будь-яким заняттям — головне, нікуди не поспішати і дослухатися до своїх бажань і прагнень. Патріоти України пропонують дізнатися, кому пощастить цими прекрасними осінніми вихідними.

У суботу, 16 жовтня, кожен з нас відчує приплив потужної енергії, яка уможливить рішення навіть найскладніших проєктів, які довгий час здавалися непідйомними. Тим, хто вважатиме за можливе працювати в вихідний, зірки обіцяють успіх у вирішенні будь-яких професійних або побутових питань. Тим же, хто вирішить відпочивати, бажано провести максимум часу на свіжому повітрі — природа зробить цілющий вплив на настрій і на самопочуття. Тим більше що відпочинок логічно буде продовжити в неділю, 17 жовтня, який до того ж стане справжнім "Днем сім'ї" — його можна і потрібно провести з тими, хто близький і дорогий: коханою людиною, батьками і дітьми. Формат спілкування і проведення часу може бути будь-яким — головне, перебувати поруч, до того ж як морально, так і фізично.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята цілком можуть розраховувати на романтичне побачення, яке вони запам'ятають на все життя. По-перше, воно принесе винятково приємні емоції, а цим може "похвалитися" далеко не кожна зустріч із коханою людиною. А по-друге, воно — з великою часткою ймовірності — виявиться набагато більш результативним, ніж десятки попередніх, оскільки під час нього прозвучить зізнання в коханні або пропозиція руки і серця. Важливо заздалегідь вирішити, що відповісти на останнє, хоча велика ймовірність того, що це буде згода.

Діва (22.08 – 23.09)

Дівам зірки наполегливо рекомендують вирушати на шопінг — цими днями він виявиться на рідкість вдалим. Представникам знака вдасться придбати кілька речей в свій гардероб, про які вони давно мріяли, до того ж за цілком прийнятною ціною, що вже саме собою не може не тішити. А ще їм пощастить знайти унікальну — вінтажну або антикварну — річ, яка стане розкішним подарунком для когось із близьких — коханої людини, батьків або друзів, тому можна не скупитися.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіонам зірки приготували зустріч із людиною, про яку вони нічого не чули вже багато років, але дуже хотів дізнатися, де вона, як живе і що робить. Тепер така можливість їм випаде, тим більше що давній знайомий сам вийде на зв'язок, проявивши інтерес до представників знака, а це завжди приємно. Спілкування подарує їм не тільки приємні спогади про щасливе минуле, а й — з часом — дасть можливість просунутися в кар'єрі і досягти успіху в бізнесі — його протекція виявиться важливою і цінною.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 березня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 19 березень 2024, 5:20

Десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Рак. 19 березня важливо звернути увагу на внутрішні процеси та особистий розвиток. Овен (21.03-19.04) . Завтра для Овнів може виникнути ситуація, яка вимагатиме від них в...

Росії запропонують "плюшку": Тарологиня дала прогноз по завершенню війни в Україні

понеділок, 18 березень 2024, 11:55

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що санкції проти Росії можуть бути послаблені в обмін на закінчення війни в Україні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яна Пасинкова наголосил...