Зміна професій, нові вибори і військові та політичні альянси: Астрологиня розповіла, як високосний 2024 рік вплине на українців

У 2024 році будуть вищі врожаї та кращі погодні умови, ніж цьогоріч. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це час великих можливостей, - говорить астрологиня. – Марно сподіватися, що щось вдаватиметься просто так. Щоб щось отримати, доведеться добре попрацювати. Але результат покаже, що зусилля варті цього. Це рік професійної перекваліфікації. Українці будуть шукати, як і де перевчитися. Стануть модними професії будівельника, дизайнера, психолога, програміста та коуча. Якщо держава вчасно відкриє освітні центри для людей, які хочуть змінити свій вид діяльності, це врятує країну від безробіття. Вижити у таких професіях як актори чи івент-організатор буде досить важко".

Серед українців повернеться мода на дачі.

"Ми знову полюбимо працювати біля землі, - каже астрологиня. – Одних це рятуватиме від голоду, іншим допоможе розвантажити голову від важких думок. Навіть біля багатоповерхівок з'являться грядки з петрушкою і кропом. Люди охоче орендуватимуть дачі, оброблятимуть землю сусіда, який виїхав за кордон. Зима буде не суворою, але затяжною. На ранню весну марно сподіватися. Потішить урожай гречки і пшениці. Небо любить Україну. Гарно вродять картопля і буряк. Рясний врожай дадуть фруктові дерева. Багато меду наносять бджоли".

Період серйозної матеріальної скрути відчуємо від 26 травня. Непереливки буде від 9 жовтня.

"До весни 2025 року країна буде знаходитися у стані серйозної фінансової кризи. Без сторонньої допомоги навряд чи обійдемося. Ця допомога наступного року буде меншою, ніж цьогоріч. Корупційні скандали плямуватимуть імідж України. Це також період серйозної фінансової кризи у світовій економіці. Зірки натякають на вибори в Україні. До них будемо готуватися, але навряд чи проведемо. У другій половині року щось кардинально зміниться у владі. З'являться нові люди в уряді. Це поверне довіру до нас від Європи та США", - розповідає астрологиня.

За її словами, нові обличчя в українській політиці ми навряд чи побачимо.

"До влади приходитимуть ті, хто в політиці не один рік, - каже Максимова. - Не сподівайтеся, що прийдуть військові та лад наведуть. Вони не рватимуться до політики. І ми від цього виграємо. Не варто заставляти геніальну балерину грати у футбол. Від цього навряд чи футбольна команда виграє чемпіонат. Військові тихо і впевнено, професійно і злагоджено виганятимуть з України ворога та звільнятимуть території. Їм ніколи до політичних інтриг. Але вони зроблять усе для того, щоб контролювати дії влади. Завдяки впливу військових у 2025 році Україна стане ініціатором створення потужної світової військової організації чи альянсу. Підготовку до цього почнемо вже наступного року".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...