Зміниться все! П'ять знаків Зодіаку, яким зірки пророкують кохання в жовтні 2021

У холодну осінню пору немає нічого кращого, ніж згорнутися калачиком в обіймах коханої людини, укутати в ковдру і подивитися разом фільм, влаштуватися зручніше і обговорити плани. На щастя, у п'яти знаків Зодіаку, які ще не зустріли споріднену душу, знайдеться шанс побудувати особисте щастя, передають Патріоти України.

Знаки Зодіаку, яким в жовтні пощастить у коханні

Овен

У жовтні вас чекає вир пристрасті, про який ви давно мріяли. Не варто розраховувати, що цей короткочасний роман призведе до чогось більшого. Але ваші шанси збільшаться, якщо партнером виявиться Стрілець або Лев. З представниками цього знака є ймовірність побудувати навіть міцну сім'ю.

Лев

У представників цього знака є всі шанси почати відносини з людиною, яку ви дуже добре знаєте. Це може бути той, кого ви довгі роки сприймали тільки як друга, це може бути колега, на якого ви не звертали уваги як на потенційного партнера, а може навіть варто дати шанс одному з колишніх. У будь-якому разі не бійтеся піти назустріч любові і спробувати щось нове, а точніше старе.

Терези

Вас чекає справжня любов, яка дозволить вам зануритися у вир подій і в найкращому вигляді відчути ці емоції. З перших хвилин спілкування вам може показатися, що ви закохані. Адже спільна мова - це найкраще, що може бути в романі крім пристрасті. Щоб зустріти того єдиного або ту єдину, не відмовляйтеся від запрошень у гості, на вечірки, дні народження або просто дружні посиденьки - хто знає, де ви зустрінете свою другу половинку.

Стрілець

Якщо вам пощастило почати нові стосунки, контролюйте свою імпульсивність, не рубайте з плеча, не квапте подій. Нехай роман розвивається своїм ходом, і не псуйте все ревнощами і недовірою.

Риби

Вам зірки обіцяють зустріч з людиною ваших мрій, призначеною самою долею. Крім симпатії і фізичного тяжіння у вас буде цілковите взаєморозуміння. А спільні інтереси і погляди на життя тільки зміцнять цей союз. Ситуація на особистому фронті зміниться і у тих Риб, які вже перебувають у відносинах, - ви зважитеся піти далі. Можливо, захочете жити разом або ж, нарешті, дозріли на шлюб або поповнення в родині.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...