Змінити гнів на милість: Рекомендації астрологині на 17 січня

Астрологиня розповіла, до чого нам потрібно готуватись у понеділок. Про те, на що цього дня варто звернути особливу увагу, розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

Повня в Раку включає "режим" благодійності, що зробить людей добрішими, милосерднішими і сприйнятливішими до чужих проблем. Можна допомагати всім, хто цього потребує, – добрі справи обов'язково зарахуються. У цей час також не варто квапити події, оскільки на хвилі ретроградного Меркурія це може призвести до результатів, протилежних тим, на які спочатку розраховувалося.

Стосовно близьких людей, навіть якщо вони вередують і дратують, необхідно змінити гнів на милість: найімовірніше, вони потребують любові та уваги, але не знають, як про це сказати. Поганий настрій і депресія в повню говорять про те, що в домі накопичилося дуже багато негативу — необхідно чистити його за допомогою цілющої сили вогню. Для цього потрібно пройти своїм житлом зі свічкою, що горить, за годинниковою стрілкою, зупиняючись у тому місці, де вона почне чадіти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...