Зможемо повернути всі втрачені території: Астрологиня розповіла на українському ТБ, коли закінчиться війна

Незважаючи на очікування українців, війна проти росії закінчиться лише ближче до кінця року. Але вже у 2023 році можна чекати повернення Донбасу, капітуляції росії (приблизно у березні) і початку переговорів щодо Криму, вважає австралійська астрологиня з українським корінням Анжела Перл, передають Патріоти України.

В інтерв'ю Наталії Мосейчук вона, зокрема, розповіла, що 5 червня Сатурн розвертається та відступає назад, тобто розпочнуться процеси, які допоможуть виганяти ворога. Вже наприкінці літа люди масово повертатимуться до своїх домівок, до звільнених населених пунктів.

«Влітку Сатурн розвертається, і у червні йтиме ще раз, за тим самим положенням. Але це, як я розумію, вже будуть наші наступальні дії. Так, ще будуть втрати, ще буде складно, ще будуть серйозні бої. Але це ми виганятимемо ворога з території України», — сказала вона.

Війна з агресором, за її прогнозом, може завершиться у березні наступного року підписанням не мирного договору, а акта, «схожого на капітуляцію» рф: «Вся ця історія почалася на протистоянні двох планет — Сатурну та Урану. Сатурн — це планета консерватизму, всього старого, старої системи… Знаходиться ця планета у знаку росії. І вона у дуже напруженому аспекті з Ураном. А Уран — це планета всього нового, молодого, планета волі. Вона знаходиться у знаку України. І ось це протистояння закінчуєтся у березні — десь 8-го числа. Не думаю, що це називатиметься мирний договір. Швидше, це буде схожим на капітуляцію».

Говорячи про «народні республіки», Анжела Перл упевнена, що ОРДЛО повернуться до України. Щодо Криму, то є ознаки, що півострів буде повернуто шляхом переговорів, а не війни.

«Я не побачила війни, боїв. Подивимося згодом з приводу Криму. Але Україна має можливість повернути всю територію собі. І не зупинятися», — вважає астрологиня.

При цьому Анжела Перл упевнена, що навіть після перемоги Україна має продовжувати триматися у тонусі та накопичувати озброєння, оскільки, за попередніми прогнозами, у 2036−2038 роках планета війни знову проходитиме гороскопами України.

Нагадаємо, що Анжела Перл — одна з найпопулярніших астрологінь у YouTube. Має 1,5 млн фоловерів. Анжела живе в Австралії, вона родом із України. На момент початку широкомасштабної агресії її сестра та мама були у Києві. Незважаючи на те, що у попередньому прогнозі Анжела Перл передбачала завершення війни до літа, сподіватимемося, що цього разу її прогнози будуть точнішими.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 березня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 19 березень 2024, 5:20

Десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Рак. 19 березня важливо звернути увагу на внутрішні процеси та особистий розвиток. Овен (21.03-19.04) . Завтра для Овнів може виникнути ситуація, яка вимагатиме від них в...

Росії запропонують "плюшку": Тарологиня дала прогноз по завершенню війни в Україні

понеділок, 18 березень 2024, 11:55

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що санкції проти Росії можуть бути послаблені в обмін на закінчення війни в Україні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яна Пасинкова наголосил...