Знають, як досягти свого: Астрологиня назвала найхитріші знаки Зодіаку, які не зупиниться ні перед чим

Французький письменник Франсуа де Ларошфуко, авторству якого належить маса афоризмів, вважав, що хитрість - ознака невеликого розуму, зазначають Патріоти України.

Проте люди, що мають цю якість, часто примудряються обійти на повороті тих, хто через власну простодушність про хитрощі знає лише з чуток. Астрологиня Людмила Булгакова назвала найхитріші знаки зодіаку.

Водолій (21.01 – 18.02)

Водолії — зокрема і сучасні представники знака — змогли б жити при дворі Марії Медічі, який, як відомо, був зразком в плані підступних інтриг і хитросплетінь. Вони могли б там орієнтуватися як риби у воді і обійшли б на повороті всіх придворних хитрунів. До того ж вони б чинити підступи оточенню з корисливою метою, а винятково з любові до мистецтва: для них хитрість — як для гросмейстерів ходи в шаховій грі: вони дають Водоліям утіху і розвивають їхні інтелектуальні і розумові здібності.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби, незважаючи на зовнішню витонченість і вишуканість, лукавлять дуже просто, якщо не сказати добірно. Їхня хитрість — народна, нехитра, без додаткових ходів, але оточенню від цього не легше. Варто представникам знака, які значну частину свого життя проводять, витаючи в небесах, спуститися на грішну землю, як вони тут же починають шукати привід і можливість схитрувати — і, як правило, і те, і те завжди знаходиться. І не варто спокушатися ангельською зовнішністю Риб — до їхньої внутрішньої суті вона не має практично жодного стосунку.

Терези (24.09 – 23.10)

Терези, як правило, починають хитрувати в непростих життєвих ситуаціях, коли інші способи вийти сухими з води не працюють. Вони дуже швидко орієнтуються в будь-яких обставинах, розуміють, що потрібно сказати в тому чи тому разі, бачать, на кого і як можна натиснути, щоб отримати шуканий результат. Всі ці дії виходять у них блискуче, напевно, тому серед них так багато юристів і дипломатів: люди цих спеціальностей вміють не тільки аналізувати інформацію, що надходить до них інформацію, а й хитрувати і блефувати, а інакше їм в професійному сенсі була б гріш ціна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...