Знаки Зодіаку, яким сьогодні астрологи не радять вирушати в поїздки

День, коли в будь-якій справі не варто націлюватися на результат — в такому разі все піде криво і навскіс, необхідно — незалежно від роду занять — зосередитися на процесі, відчути від нього задоволення, а не втому. А ось від поїздок сьогодні краще відмовитися — вони можуть бути пов'язані з неприємними наслідками.

Сьогодні, 16 жовтня, вирушати в поїздки не рекомендується представникам всіх знаків зодіаку, але трьом із них залишати будинок особливо небажано.

Телець (21.04 – 21.05)

Тельці — якщо, звичайно, дозволить погода — можуть вирушити на дачу, на якій не були від літа, щоб навести лад: прибрати в саду, зібрати пізні груші або яблука, забрати решту в коморі консервацію. Ось тільки велика ймовірність того, що в дорозі туди або назад у них виникнуть проблеми з машиною, на лагодження або евакуацію якої піде маса часу і сил. Не дивно, що додому представники повернуться пізно і в огидному настрої.

Лев (23.07 – 21.08)

Левам — з великою часткою ймовірності — захочеться відвідати друзів, що живуть в іншому місті, тим більше що і привід для поїздки буде вагомим — там, швидше за все, збираються святкувати якусь сімейну урочистість. Ось тільки, можливо, поїздка не занадиться від самого початку: представники знаку можуть забути багаж і спізнитися на потяг або, якщо зберуться поїхати на машині, проколоти колесо. Так що краще їм залишитися вдома, тим більше що і там можна знайти собі безліч цікавих занять.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільці, куди б вони в цей день не вирушили, з великою часткою ймовірності всю дорогу — як туди, так і назад — будуть мучитися думкою про те, вимкнули вони праску чи ні. Такі думки — попри те, що, швидше за все, праска в результаті виявиться вимкненою — зіпсують поїздку, отруївши представникам знака все задоволення від поїздки. А ось залишившись вдома, вони завжди — до свого спокою — зможуть переконатися в тому, що всі електроприлади від'єднані від мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...