Зникне все, що заважало впевнено рухатися вперед. Кому зорі сьогодні весело підморгують: Гороскоп на 18 січня

18 січня необережно сказані слова можуть стати причиною гучного конфлікту. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Багато брехні буде розповсюджено цього дня, - говорить астрологиня. – Перевіряйте достовірність інформації. Не поширюйте чутки. Особливо уважно слід працювати з документами. Уважно читайте текст, перш ніж поставите підпис. Невдалий час для початку нового навчального курсу. Краще відкласти перше заняття до наступного тижня. Підводитиме пам'ять. Усю важливу інформацію краще записувати. Можна розпочинати ремонтні роботи. Але початок будівництва краще планувати на перші дні наступного тижня. Так само до наступного тижня нехай зачекають поїздки. Найближчі дні нестимуть затримки й негаразди у дорозі. Цього дня щасливчиками себе відчують Близнюки і Скорпіони. Ці знаки отримають усе, чого забажають, якщо докладуть зусиль і наважаться зробити перший крок до своєї цілі".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Будьте стримані й переконливі під час важливих перемовин. Утримуйтеся від агресивних висловлювань на адресу опонентів. Силою цього дня нічого не вийде довести.

Телець (21 квітня – 20 травня)

День не сприяє пошуку нового місця роботи чи проживання. Краще наводити лад у тому, що вже працює. Людям бракуватиме тепла у стосунках. Частіше обіймайте тих, кого любите.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Говоріть добрі слова навіть малознайомим людям. Їх це надихатиме і витягуватиме з депресії. Згодом віддячать вам за підтримку. Усе добро повертатиметься сторицею.

Рак (22 червня – 22 липня)

Підтримуйте дітей. Вони будуть неспокійними. Не спішіть виховувати. Вислухайте. Не розкривайте їхніх секретів, якщо не хочете втратити довіру. Одягайтеся відповідно до погоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекає на Україну 2023 року: як переживемо зиму, чому подорожчає нерухомість і коли в нації з'явиться новий лідер

Лев (23 липня – 23 серпня)

Отримаєте преміальні. Це ще більше надихатиме. Суєта швидко вимотає. Це не час злету, але й падіння зумієте уникнути. Трохи грошей доведеться позичити, щоб зробити ремонт чи весілля для дітей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Усього досягатимете наполегливою працею. Погоджуйтесь на нову посаду, бо заслуговуєте на підвищення. Не піддавайтеся на шантаж. Дослухайтеся до інтуіції.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Гроші надійдуть вчасно. Не засмучуйтеся через зміни. Зникне все, що заважало впевнено рухатися вперед. Це дозволить почати наступний місяць з новими силами.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Велику роль у вашому житті відіграють друзі. Вони підтримають і зрозуміють краще за родичів. Ваші успіхи викликатимуть заздрість в колег. Не хваліться досягненнями. Якщо не хочете втратити товариша, не позичайте йому гроші.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зачекайте з будівництвом і ремонтом. На це не вистачатиме грошей. Постійно всім будете незадоволені. Навіть перестановка меблів у домі може роздратувати. Стримуйте невдоволення у присутності коханих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли краще брати шлюб і народжувати дітей – любовний гороскоп на 2023 рік

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Добрий час для саморозвитку. Швидко вдасться вивчити іноземну мову чи навчитися керувати авто.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не відмовляйтеся від планів через перепони. Доля даватиме їх для того, щоб застерегти і дати час добре все обдумати. Досягти кар'єрних вершин вдасться у лютому. Займайтеся тим, що подобається вам найбільше

Риби (21 лютого – 20 березня)

Перед вами відкриваються нові горизонти. Пам'ятайте: лише сміливі мають щастя. НЕ бійтеся змінювати професію та шукати свою пару.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...