Зорі обнадіюють три знаки зодіаку кардинальними змінами на краще: Гороскоп на 4 січня

4 січня – день незавершених справ. Ламатиметься техніка. Доведеться змінювати плани. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Люди не дотримуватимуться домовленостей, - говорить астрологиня. – Виникатимуть проблеми з транспортом і зв'язком. Не бажано у цей день відкривати нові магазини та запускати сайти. Діалог між діловими партнерами йтиме складно. Перевіряйте правильність оформлення документації. Не поспішайте ставити свій підпис під чимось. Уважно вичитайте договори і доручення. Ламатиметься побутова техніка та автомобілі. Важко буде знайти потрібні деталі й провести ремонт. Утримайтеся від покупок велосипедів. Відкладіть заручини й весілля. Відчуватиметься брак грошей. Не відмовляйтеся від додаткового заробітку. Тельці, Леви та Водолії почнуть отримувати більше грошей за свою роботу. Життя цих трьох знаків почне кардинально змінюватися на краще".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Будьте обачні з новими знайомими. Вони хочуть розбагатіти за ваш рахунок. Уникайте штрафів. Вчасно сплачуйте за комунальні послуги.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Продемонструєте найкращі риси характеру. Заробітки надійдуть вчасно, але частину з них заощаджуйте у валюті. Враховуйте смаки й уподобання батьків, коли купуєте їм подарунки. Можете помилитися з розміром одягу та взуття. Міряйте, перш ніж придбаєте.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Це день працьовитих і терплячих. Краще відмовитися від еміграції. Змінивши місце роботи і проживання, доведеться починати все з нуля. Відкладіть купівлю холодильників і пральних машин.

Рак (22 червня - 22 липня)

Складний фінансовий період переживете легко завдяки батькам і коханим. Відмовтеся від купівлі авто й дорогої косметики. Ціна не відповідатиме якості. Вдалими будуть шлюби. Пари проживуть пліч-о-пліч багато років. Не приймайте багато ліків водночас. З'являться симптоми отруєння.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Уникайте маніпуляцій. Не приймайте рішення під тиском. Друзі можуть посварити вас із коханими. Не розповідайте подробиці інтимного життя. Бережіть ноги від травм. Посильте догляд за стопами. Видаляйте мозолі та шпори, що завдають дискомфорту.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Матимете багато ідей, але сумніватиметеся, чи вони слушні та прибуткові. Не спиняйтеся. Те, чого досягнете цього дня, годуватиме місяць-два. Уникайте дошкульних висловів про сусідів. Зверніться до лікаря, якщо помітили зниження гостроти зору.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Нехай не спиняють фінансові обмеження. Цього дня вдасться щось змінити на краще. Відремонтуйте авто, перш ніж вирушати далеко від дому. Їжте лимони та грейпфрути.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Відстоюватимете своє ім'я і доводитимете, що варті більшого. Справи рухаються повільно. Позбудьтеся обов'язків, що обтяжують. Захочеться змінити простір навколо. Повернетеся до ремонту, що відклали. У стосунках із коханими більше дійте. Не відмовляйтеся від інтиму. Почуватиметеся коханими і жаданими.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Зроблені покупки згодом принесуть прибутки. Варто обирати велосипеди та скутери. Люди, яких кохаєте, запропонують дружбу. Вас такі стосунки не влаштують. Для укріплення здоров'я займіться спортом. Біг, йога та спортивні танці гарно позначаться на фігурі.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Якщо маєте кілька напрямків діяльності, відмовтеся від того, що не є прибутковим. Не зважайте на конкуренцію. Інші будуть позаду. Ваш досвід шануватимуть. Запропонують нову посаду й велику зарплату.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Щаститиме там, де не очікували. Докладіть сил для примноження заробітків. Якщо плануєте спробувати себе на іншій посаді, поговоріть про це з шефом після обіду. Купіть нове взуття та одяг за вигідними цінами.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Починається щасливий період. Найближчі місяці зможете більше, ніж сподіваєтеся. Гроші надійдуть вчасно. Вкладіть їх у покращення житлових умов. Не варто змінювати партнера. Це навряд чи зробить щасливішим. Пильнуйте, щоб спині було зручно. Оберіть зручне крісло для роботи з дому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...