Зорі особливо благоволіють чотирьом знакам зодіаку. Гороскоп на 8 березня

8 березня не шукайте приводів для сварки з дітьми чи коханими. Заплющуйте очі на дрібні негаразди і насолоджуйтеся тим, що дарує доля. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Триває період розчарувань і невдалих ініціатив, - каже астрологиня. – Ідеї, що зародилися цього дня, виявляться безперспективними. Логіка підводитиме. Старі, перевірені схеми роботи перестануть працювати. Зупиніться й дайте собі час на усвідомлення причин цих тенденцій. Виникатимуть проблеми з транспортом і логістикою. Враховуйте це, коли плануєте переїзд чи замовляєте товари в інтернеті. Виходьте з дому заздалегідь. Затримки на дорогах траплятимуться частіше. Вдалий час для творчих людей. Не зупиняйте політ фантазії. Експериментуйте з кольором і формою. Справжніми щасливчиками цього дня себе відчують Овни, Діви, Стрільці і Козероги. Не приховуйте свого задоволення життям. Ваш досвід надихатиме інших на досягнення".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Дозвольте собі більше поспати цього дня. Добре почуватимуться ті, хто гарно відпочив. Робота кипітиме у ваших руках. До магазину за продуктами йдіть увечері. Вдасться придбати товари за вигідними цінами.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не хвастайтеся тим, чого ще не досягли. Успіх буде на боці тих, хто уміє все тримати в таємниці. Несподівану пораду отримаєте від людей, яких бачите вперше. Прислухайтеся до їхніх мудрих слів.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не спішіть погоджуватися на роботу, яку запропонують вранці. Керівництво ставитиметься прискіпливо, знайти спільну мову з новим колективом зможуть одиниці. Розсилати резюме краще після обіду. До кінця тижня отримаєте запрошення на співбесіду.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не хочете мати ворогів, не позичайте гроші. Їх повертатимуть довго. Не вдавайтеся до порад, якщо вас про це не просять. Не зловживайте їжею перед сном.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Будьте відвертими з коханими. Не сидіть весь день у телефоні, бо викличете ревнощі. Занепокоєння викличуть новини про родичів, які відмовилися евакуюватися із міст, що перебувають під обстрілом. Частіше телефонуйте їм. Допомагайте грошима, продуктами та ліками.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Здобувати знання ніколи не пізно. Щоб влаштуватися на високооплачувану роботу, доведеться навчитися працювати на комп'ютері, водити авто і розмовляти англійською.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Кохані будуть сумувати. А вам ніколи піднімати їм настрій. Ви часто зникатимете з дому у пошуках роботи та пригод. Ввечері здивуйте милих солодким сюрпризом. Цього дня можна купувати взуття, годинники і прикраси.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Час провідати родичів. Ви багато років не бачили одне одного. Пора забути колишні образи. Цього дня до вас тягнутиме особливих людей. Не поспішайте відкривати їм душу. Краще прислухайтеся, що вони говорять. Це день віщих снів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Заручіться почуттям гумору. Зараз воно як ніколи виручатиме. Із гарним настроєм беріться за найскладніші завдання. Все вдаватиметься у тих, хто любить експериментувати.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вдалий час, аби брати додому тваринку. Не минайте покинуте кошеня чи цуценя. Він принесе у ваш дім багато щастя. Не втомлюйтеся допомагати іншим. За все добро вам віддячать сторицею.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не вимагайте почуттів від людини, до якої самі нічого не відчуваєте. Марно шукати собі пару на сайті знайомств. Цікавого співбесідника зустрінете у соцмережах. Ним виявиться друг чи подруга вашого друга. Перше побачення стане початком роману.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Настрій залежатиме від того, наскільки сонячним видасться цей день. Вам хотітиметься одного, коханим абсолютно іншого. Це не привід сваритися. Проведіть вечір кожен у своїй компанії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...