Зорі широко всміхаються двом знакам зодіаку: Гороскоп на 14 березня

14 березня – день, наповнений успіхом та пригодами. Несміливі раптом стануть відважними та рішучими. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Женіть геть погані думки, - говорить астрологиня. – Попереду особливий час перемог. Відкриєте у собі одразу кілька талантів: хтось навчиться малювати, у когось проявляться математичні здібності. Щоб розслабитися, ввечері розв'яжіть кілька задач на логіку чи зіграйте у настільну гру з сім'єю. Незабаром розпочнеться найвдаліший період у житті Левів і Стрільців. У Дів та Терезів мало що вдаватиметься без проблем. Підкоріться обставинам і прислухайтеся до підказок долі. Легко із будь-якими труднощами впораються Скорпіони і Близнюки".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Емоційно складний день. Не поспішайте знайомитися з новими людьми. Гарно придивіться до них спочатку. Намагайтеся нікого не ображати. Наживете собі ворога. Новачкам буде особливо складно в новому колективі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Бракуватиме терпіння. Люди будуть прагнути швидких результатів. Не поспішайте діяти. Добре обдумуйте свої плани. Щоб не довелося двічі робити те саме. Частіше виникатимуть проблеми з системою травлення. Не змінюйте звичного режиму харчування. Пийте більше води.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Шукайте компромісів. Поступайтеся там, де це можливо. Таланитиме художникам і скульпторам, дизайнерам і кулінарам. Цього дня народжуватимуться шедеври. Можна розпочинати ремонтні роботи або будівництво. Справа рухатиметься швидко.

Рак (22 червня – 22 липня)

Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Користуйтеся записниками. Триває кризовий період у людей творчих професій. Нові ідеї виявляться невдалими. Зробіть паузу. Займіться чимось іншим. Особливо невдалим цей день буде для жінок. Заручіться підтримкою близьких вам чоловіків.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Цього дня люди частіше будуть висловлювати незадоволення з найменшого приводу. Не бажано призначати важливі зустрічі. Домовитися про щось буде важко. Клопіт принесуть домашні улюбленці. Вони зіпсують взуття чи шпалери в квартирі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Говоріть приємні речі близьким і просто випадковим перехожим. Уникайте спілкування з неприємними для вас людьми. Стримати негативні емоції буде важко. Ввечері відчуєте спокій і гармонію в душі. Гуляйте, милуйтеся краєвидами, годуйте птахів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Запросіть коханих до кінотеатру. Разом відвідайте довгоочікувану прем'єру. Друзі ображатимуться, що ви не відповідаєте на їхні дзвінки. Знайдіть час, аби вислухати і поспівчувати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Люди дивуватимуться вашим енциклопедичним знанням та чудовій інтуїції. Ви не втомлюєтеся дивувати та чарувати. Особливі зустрічі чекають на вас увечері. Поговоріть відверто з людиною, яка давно шукає контакту з вами.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Рідні нарікатимуть, що грошей обмаль. Не сваріться з ними через це. Обирати весняний одяг для дітей краще до обіду. На вихідних гаманець наповниться. Варто купувати мультиварки та хлібопічки. Придбайте зручний матрац. Забудете про біль у попереку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не гайте часу на побачення з людьми, яких недавно зустріли в соцмережі чи на сайті знайомств. Особлива зустріч трапиться вранці. На вашому порозі з'являться давні знайомі. Вони заставлять по іншому глянути на все, що відбувається навколо.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Намагатиметеся до всього ставитися із гумором. Оптимізм додаватиме сил. Вдалий час для ремонту авто. Хороші новини отримаєте від вчителів. Вони хвалитимуть ваших дітей.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не помітите, як все навколо змінюватиме. Вам набридне стрибати в останній вагон. Хотітиметься спокою. Після роботи варто поїхати за місто і провести трохи часу серед природи. Це допоможе відновитися і набратися сил.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...