Зовсім різні, але доповнюють один одного! Названо ідеальні пари за знаком Зодіаку

Протилежності притягуються і доповнюють один одного в любові. Адже кожен хоче знайти свою людину, яка буде розуміти і підтримувати, зазначають Патріоти України.

Астрологи видання Donnamoderna назвали ідеальні пари за знаком зодіаку. Вони зовсім різні, але задовольняють емоційні потреби в стосунках.

Овен і Терези

Два знаки, що не мають нічого спільного. Овен зазвичай незалежна людина, яка не звертає уваги на думку інших. Терези - повна протилежність: вони легко піддаються впливу, можуть бути невпевненими в собі і потребуватиме підтримки. Саме це їм може дати Овен.

Телець і Скорпіон

Телець і Скорпіон - дуже різні, але доповнюють один одного. Жінка або чоловік-Телець зазвичай приховує свої страхи і "маскує" невпевненість. Роль Скорпіона в парі вже визначена: він буде штовхати партнера на ризик.

Близнюки і Стрілець

Мудрість Стрільця і "подвійність" Близнюків роблять їх абсолютно різними, але це не заважає їм розуміти один одного. Стрілець проявляє рішучість, а Близнюки "коригують" курс. Втім, завжди останнє слово буде за Стрільцем.

Рак і Козеріг

Рак чутливий, а Козеріг має тенденцію бути більш раціональним. Вони два протилежні знаки, яким є чому повчити один одного. З одного боку, емоції і виражена чутливість Рака переважають як в особистому, так і в професійному житті. З іншого боку, Козеріг - більш раціональний в парі і завжди зберігає холоднокровність. Він той, хто допоможе Раку триматися на ногах.

Діва і Риби

Пара "приречена" постійно вдосконалюватися, і саме це робить їх спільне життя переповненим емоціями. Діва відрізняється перфекционизмом і раціональністю, а Риби - мрійники.

Водолій і Лев

Пара цих знаків зодіаку - ідеальний союз, який надзвичайно успішний в будь-якій сфері. Вони обидва дуже могутні і рішучі. Ці знаки проявляють лідерство по-різному. Лев сповнений рішучості і прекрасно знає, як рухатися для досягнення своїх цілей, але у Водолія він може навчитися розкривати свої творчі сторони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...