Зрада й підлість: Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, на яких чекає небезпечний липень

Чергове наближення Меркурія до Нептуна несе в собі ризики шахрайства та обману, які можуть зрости з 6 липня. Про це у прогнозі астролога Наталі Коляди, повідомляють Патріоти України.

Діви можуть постраждати від пліток та скандалів. Є ризик втратити авторитет і навіть посаду на роботі через заздрість колег. Можна також стати жертвою обману. Уважно потрібно поставитися до дати 23 липня, коли Юпітер утворює квадратуру Ліліт. У цей час існує ризик перевищення повноважень з боку начальства і заздрості оточення.

Стрільці можуть постраждати від свого обранця чи обраниці. Варто тверезо оцінити реальність. Можливо, цей крок призведе до розставання з партнером. На роботі також не виключена зрада з боку товаришів по службі.

Водоліям зірки рекомендують берегти свої фінанси — можливо шахрайство в процесі укладання угод. Є також імовірність крадіжки.

Козорогам у липні потрібно побоюватися кишенькових злодіїв. Можлива зрада з боку сім'ї. Представники цього знака можуть дізнатися про найближчих людей вкрай неприємну інформацію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...