Зрада, виграш чи підступи ворогів: Гороскоп на 8 жовтня для всіх знаків Зодіаку - буде "битва" між силами добра і зла

День, коли відбувається дуель між силами добра і зла, яка зачіпає всі сфери нашого життя, — від побутової та особистої до професійної, зазначають Патріоти України.

Як правило, найсильніше — негативний — вплив він робить на людей із нестійкою психікою: недовірливих, вразливих і ті, які легко впадають у відчай — їм буде здаватися, що весь світ налаштований проти них. Найкращий спосіб уникнути таких відчуттів — робота, благо, енергії сьогодні буде хоч відбавляй.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 8 жовтня для Овнів

Не давайте "доброзичливцям" збити вас з робочого настрою, який ви будете відчувати від самого ранку, тоді сил і енергії вистачить на здійснення найсміливіших і перспективних професійних планів.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 8 жовтня для Тельців

Найголовніше в спілкуванні з оточенням — нікому не говорити грубощів і не робити уїдливих зауважень, це створить атмосферу небажаної ворожості як в робочому колективі, так і в сім'ї.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 8 жовтня для Близнят

Потребуючи підказки щодо того, як діяти в тій чи тій — непростій ситуації — звертайте увагу на знаки, які надсилатиме доля — один з них доведеться вам дуже до речі.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 8 жовтня для Раків

Небажано пробачати двозначні жарти і різкі зауваження, які можуть робити найрізноманітніші — як близькі, так і малознайомі — люди: варто показати, що ви можете відповісти відповідним чином.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 8 жовтня для Левів

У першій половині дня з вами несподівано може статися напад дратівливості: він буде обумовлений негативним впливом Місяця, тому триватиме недовго.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 8 жовтня для Дів

Пристрасті, які можуть бушувати сьогодні у вашій душі, можна буде вгамувати, придумавши собі корисне і захопливе заняття: можна, наприклад, зробити переставляння в квартирі або вишити пошивку для диванної подушки.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 8 жовтня для Терезів

У конфлікті між близькими людьми бажано дотримуватися нейтралітету — прийнявши сторону когось одного, ви, швидше за все, скривдите і розсердите другого — знову налагодити з ним взаємини буде непросто.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 8 жовтня для Скорпіонів

Не варто відкидати критику, яку ви можете почути на свою адресу: важливо не тільки дослухатися до неї, але і зробити з неї правильні — конструктивні — висновки на майбутнє.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 8 жовтня для Стрільців

Властивий вам перфекціонізм може перешкодити закінчити розпочатий проєкт: діючи відповідно до принципу "краще — ворог хорошого", можна переробляти його до нескінченності.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 8 жовтня для Козорогів

Необдумані слова близької людини можуть стати одкровенням: ви несподівано для себе зрозумієте, як вона насправді до вас ставиться, — швидше за все, відкриття буде приємним.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 8 жовтня для Водоліїв

Кипучу енергію цього дня необхідно вольовим зусиллям спрямувати на вирішення конкретних завдань, в іншому разі можна зруйнувати все навколо, включаючи взаємини з дорогими вам людьми.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 8 жовтня для Риб

З начальством сьогодні краще не сперечатися: будучи в поганому настрої, воно може чіплятися до будь-яких дрібниць, а ви, швидше за все, за словом в кишеню не полізете — стосунки будуть серйозно зіпсовані.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...