15 хвилин і можна їсти! Як замаринувати швидко огірки з кунжутом

Якщо ви любите мариновані огірочки, саме швидкі, хрумкі, соковиті і дещо гостренькі, то приготуйте з кунжутом. Така закуска і на свято буде смакувати, і в звичайний день.

Подробиці

Огірки потрібно помити, порізати на 4-6 шматочків, скласти в пакет і відбити злегла качалкою. Це треба саме для того, щоб маринад швидко взявся, огірки пустили трішки сік.

Додайте в пакет (на 400 г огірків) 4 ст.л. ложки соєвого соусу (або 2 ч.л. солі), 2 ст.л. олії, 1 ч. л. паприки, 100 г прянощів для корейської моркви або вже готову моркву. Добре все перемішайте і залиште на 10 хвилин.

Після цього викладіть огірочки з пакета, присипте білим кунжутом і подавайте до столу. Це дуже смачне поєднання.

Бережіться! ТОП-5 звичок, які погіршують зір

вівторок, 25 листопад 2025, 17:50

Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...

Господиням на замітку! Чому варто додавати крохмаль у фарш для фрикадельок

вівторок, 25 листопад 2025, 12:15

І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...