2020-й високосний: Чому українкам краще не народжувати 29 лютого

Новий 2020 рік металевого Щура - високосний, а це значить, що в лютому 29 днів, а не 28.

Як же бути тим людям, які народяться на 29 день лютого? Яку дату народження запишуть їм в паспорті і в свідоцтві про народження? Це питання хвилює всіх мам, у яких народження дитини доводиться на кінець лютого, передають Патріоти України.

В СРСР дозволяли матері дитини записати малюкові будь-яку дату народження, деякі батьки спеціально вказували датою народження державні свята. Також за радянських часів батькам малюків, що народилися 29 лютого, надавався вибір. У свідоцтві можна було вказати як цей день, так і сусідні дати - 28 лютого і 1 березня - щоб день народження "був" щороку, а не раз на чотири роки.

Зараз же все змінилося. Медики вказують в документах дату народження малюка і вона переноситься в свідоцтво про народження. Судячи з усього, діти, народжені в цю дату святкуватимуть день народження один раз на чотири роки.

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...

Родина буде у захваті! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

четвер, 28 березень 2024, 14:12

Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний комп...