5 головних "фішок" Айфона 13

Головна подія вересня 2021 року – презентація нової флагманської лінійки «яблучних» комунікаторів. Американський бренд не зраджує своїх принципів. Як завжди, до осені йому є чим вразити не лише своїх шанувальників, а й скептиків. Чим підкуповує iPhone 13?

Новинка представлена в елегантному корпусі із плоскими краями. Розмір дисплея становить 6,1", завдяки чому пристрій зручно лежить у долоні. Розробники компанії Apple зуміли здивувати не лише зовнішнім, але й внутрішнім апгрейдом.

Досконала система двох камер

Айфон 13 помітно виділяється і натомість своїх побратимів минулих поколінь. Його особливість – діагональне розташування камер. Сам блок при цьому виглядає більш масивним і значним, проте візуальний дискомфорт не відчувається. Навпаки, щойно починаєш пробувати можливості камери, стає очевидним, що це технологічний прорив.

Нова надширококутна камера вловлює більше дрібних деталей під час зйомки в умовах недостатнього освітлення. Камера здатна захоплювати на 47% більше світла, завдяки чому знімки виходять неймовірно яскравими та чіткими.

У комунікаторі реалізовано покращену систему стабілізації. Знімки виходять деталізованими та з масою дрібних елементів навіть при виконанні зйомки у нестійкому положенні.

Режим "Кіноефект" дозволяє себе відчути режисером. Під час зйомки основний фокус зосереджений на головному об'єкті, решта тла розмитий. При цьому регулювати фокус та змінювати його можна як у режимі відеозйомки, так і під час редагування контенту.

Суперміцний дисплей

Всі комунікатори нової лінійки мають дисплей OLED. У Айфона 13 роздільна здатність становить 2532х1170. Дисплей реалізований за технологією Super Retina XDR, щільність пікселів 460 пікселів/дюйм. Екран впевнено поводиться при будь-якій яскравості, зберігаючи читаність і зручність. Яскравість дисплея збільшена на 28%.

Від механічних пошкоджень передню панель захищає радикально міцне покриття Ceramic Shield. Як і моделі минулих років випуску, флагманська лінійка комунікаторів виконана за стандартом IP68. Це означає, що нові комунікатори не бояться пилу та вологи.

Головна "фішка" - тепер частота оновлення екрана складає 120 Гц. Така новація помітно позначається на комфорті під час перегортання стрічки новин, перегляду відеоконтенту.

Ємний акумулятор

Смартфон став помітно важчим. Усьому виною більш ємнісний акумулятор, який дозволяє функціонувати комунікатору без підзарядки на 2,5 години довше, ніж раніше. Незважаючи на енергоємні програми, якими оснащений смартфон, заряд акумулятора споживається раціонально та економніше.

Процесор, якому немає рівних

Поліпшити продуктивність смартфона та знизити енергоспоживання акумулятора виробникам iPhone 13 вдалося за рахунок ультрапотужного чіпа. Комунікатори нової лінійки мають апаратні платформи Apple A15 Bionic. Процесор виконаний за 5-нанометровою технологією.

Операційна система iOS 15 зберегла комфортні параметри минулого покоління і отримала нові можливості:

  • Siri стала «швидшою», отримала можливість функціонувати в офлайн-режимі.
  • З'явилися цікаві можливості віджетів, режими для iMessage та FaceTime.
  • Збережено режими багатозадачності, опція поділу екрана за необхідності роботи у двох програмах одночасно.

Новий дизайн корпусу

Зовні лінії корпусу залишилися такими ж брутальними та гострими, як у моделях минулої серії. При цьому колірні рішення здивували. Комунікатори представлені в наступних колірних варіаціях: «Темна ніч», «Сяюча зірка», PRODUCT(RED), рожевий та синій.


Все дуже просто! Як визначити свіжість курячих яєць

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:07

Ціна на яйця росте, а тому варто ретельно їх обирати, щоб придбати якісні та свіжі продукти, а не кота в лотку передають Патріоти України. Свіжі яйця не повинні мати блиск, виробники не змащують їх олійками. Якщо ви бачите, що яйця блищать, то це пряма...

Лише спробуйте! Чим заправити салат замість класичної олії чи майонезу

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:07

Раніше був стереотип, що всі смачні салати мають бути з майонезом. Натомість більш простий та корисний варіант з олією. Але й багато варіантів заправок, які зроблять салат ароматним, смачним. Готується швидко і продукти знайти легко, передають Патріоти...