5 хвилин - і готово: Лайфхак, як відчистити незмивний нагар і старий жир зі сковороди

Існує простий спосіб повернути вашій старій та улюбленій сковорідці первісний вигляд, використовуючи звичайні засоби, доступні кожній господині. Для того, щоб вона знову стала як нова, достатньо виконати кілька простих маніпуляцій і всього за 5 хвилин, пише cpykami, передають Патріоти України.

Як видалити старий нагар зі сковороди

Підігрійте каструлю чи сковорідку на плиті до високої температури. Це важливо для ефективного очищення від нагару. Після цього переверніть посуд, помістіть його в мийку і дайте трохи охолонути.

Пательня

Нанесіть засіб для духовок і плит, додавши трохи води для рівномірного розподілу. Взаємодія із забрудненнями почнеться миттєво! Помірно розподіліть піну по всьому дну посуду губкою, щоб прискорити процес. Залишіть так на кілька хвилин.

сковорода з піною

Після цього ретельно промийте посуд під проточною водою, використовуючи рукавички. І, можливо, потрібно додати мийний засіб для посуду, щоб повністю видалити залишки розм’якшеного нагару.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.