Бережіться! ТОП-5 напоїв, що провокують ризик серцевого нападу

Щоб забезпечити собі довге й здорове життя, важливо завчасно піклуватися про здоров’я серцево-судинної системи. Хоча серцевий напад може виникнути у будь-який момент не залежно від вашого способу життя, цей стан провокує блокування припливу крові до серця, спричинене накопиченням жирових відкладень, включаючи шкідливий холестерин, передають Патріоти України.

Проте, контролювати накопичення шкідливого холестерину цілком можливо, якщо уникати певних продуктів у своєму раціоні та не зловживати шкідливими напоями з високим вмістом цукру. В Eat This, Not That! поділились, які напої варто вживати у помірній кількості та який з них навпаки може допомогти знизити рівень поганого холестерину.

Солодкі газовані напої

Високий вміст цукру в газованій воді може підвищувати ризик серцевих захворювань, які є головною причиною серцевих нападів. Отже, обмеження споживання газованої води та інших солодких напоїв може суттєво вплинути на здоров’я цього органа.

Кава

Хоча всього одна чашка кави на день може знижувати ризик серцевої недостатності, перевищення цієї межі може викликати серцеві ускладнення. Крім того, дослідження показало, що люди, які випивають 6 або більше чашок кави на день, можуть підвищити рівень ліпідів у крові, що збільшує ризик серцевих захворювань. Тому розгляньте перехід на трав'яний чай, якщо ви відчуваєте потребу в більшому обсязі напою, або зелений чай, який здатен зменшувати рівень поганого холестерину в організмі.

Енергетичні напої

Якщо ви досі вважаєте, що енергетики — це простий та безпечний спосіб отримати енергію, то це не так. Енергетичні напої можуть збільшувати ризик серцевих захворювань, підвищуючи артеріальний тиск і порушуючи серцевий ритм.

Алкоголь

Вживання алкоголю пов'язане зі збільшеним ризиком розвитку серцевих проблем, особливо у жінок, які вживають його регулярно. Хоча помірне споживання алкоголю може мати певні корисні аспекти, зловживання може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям, включаючи хвороби серця.

Молочні коктейлі

Такі напої містять компоненти, такі як цукор і насичені жири, що роблять їх небезпечними для серця. Молочні коктейлі мають високий вміст жиру, що може спровокувати серцеві проблеми, а тому споживання такого напою варто суттєво обмежити.

Що додати у воду при варінні яловичини, щоб м’ясо вийшло соковитим та м’яким

вівторок, 20 серпень 2024, 0:09

У кулінарній справі, як і в будь-якій іншій потрібно бути майстром. Адже навіть найлегшу та найпростішу страву потрібно знати, як приготувати. Вміння й майстерність приходить з досвідом, передають Патріоти України. Досвідчені господині знають, що з ста...

Перевірте себе! Якщо ви використовуєте ці 10 фраз, то ви емоційно розумніші за більшість людей

понеділок, 19 серпень 2024, 23:55

Емоційний інтелект або емоційний розум - це риса, яка притаманна високоефективним людям. Вони завжди знають, що вони роблять, почуваються задоволеними від своєї роботи та мають переважно гарний настрій. На практиці це розбивається на чотири сфери: само...