5 особливостей iPhone 14: інформація від інсайдерів

Світ буквально завмер в очікуванні виходу нової моделі iPhone. Мільйони прихильників цього гаджета приготували гаманці, щоб нарешті придбати новинку і скоріше протестити її! Напередодні виходу точиться чимало суперечок, існує багато здогадок. Рамки збільшать чи залишать такими самими? А акумулятор стане більш витривалим? А кольори? Якою буде палітра цього разу?

Не будемо занадто довго тримати інтригу! Розповідаємо все, що знаємо про новий айфон 14.

Інсайдерські дані: що відомо на сьогодні

Спекуляцій на тему багато, тому ми вибрали найбільш правдиві твердження про новий девайс:

  1. Виробник продовжить тримати баланс щодо розмірів екрана. Комфортні 6,1 дюйми діагоналі зручно лягають в долоню. Завдяки такому розміру зручно працювати, з насолодою дивитися фільми та скролити соцмережі. OLED-технологія – гарантія швидкого відгуку сенсора, гарних кутів огляду й насиченості кольорів.
  2. Додано 2 Гб оперативної пам’яті проти 4 Гб в попередній версії айфона. Це значно пришвидшить роботу в смартфоні, даючи можливість одночасно запускати багато «важких» додатків та ігор.
  3. Селфі-фото тепер будуть ще більш насиченими, чіткими та яскравими! 12 Мп та вбудований автофокус фронтальної камери дадуть можливість робити динамічні, цікаві фотографії за будь-якого освітлення.
  4. Планується, що акумулятор збільшить енергоємність до 3279 мА•ч. Це дозволить підвищити автономність гаджета, на яку у користувачів були деякі нарікання.
  5. Анонсується, що повна палітра відтінків стане відомою вже на презентації нового девайсу. Сюрпризом може бути насичений та глибокий фіолетовий колір. Незмінний алюмінієвий корпус не тільки готовий до активного використання в несприятливих умовах, а й має особливо округлі ребра, що додає комфорту під час кожного дотика. Згідно з інсайдами, корпус новинки може бути виготовлений зі сплаву титану: більш міцного та приємного на дотик.


Трохи скандалу з процесором

Деякі користувачі телефонів Apple були вкрай незадоволені тим, що в новій моделі буде використано процесор A15 Bionic. Адже зазвичай виробник доповнював новинки більш модернізованими деталями.

Але проблема в цій ситуації відсутня. На думку спеціалістів, використання процесора з попередньої лінійки iPhone обумовлене в першу чергу відмінними відгуками щодо його роботи. Він зарекомендував себе як надійна, якісна та витривала деталь. Адже компанія TSMC створює процесор по інноваційному 5-нм техпроцесу. І саме тому бренд вирішив повторити його використання в iPhone 14, з новим компонуванням і збільшеною ОЗУ. Це забезпечить максимум комфорту та продуктивності під час взаємодії з телефоном.

Чекати на новий гаджет залишилося зовсім трохи! Провідні торгові майданчики вже готують все необхідне для швидкої реакції на підвищений попит користувачів. Адже черги за новим айфоном – це гарна традиція і знак щирої прихильності користувачів техніки Apple.


Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Секрет досвідчених господинь! Прості правила, які допоможуть всього за 15 хвилин приготувати буряк

понеділок, 29 квітень 2024, 18:12

Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України. Три правила варіння буряків. По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто йо...