6 січня - день, коли можуть здійснитися усі мрії: Що для цього треба зробити

6 січня вважається святим днем через Святвечір перед Різдвом. Але дата виявляється вельми сприятливою і вдалою також за місячним і кармічним календарем. Патріоти України пропонують ознайомитися з подробицями і забороненими діями у цей день.

6 січня - місячний день
Звернемося спочатку до Місяця, адже це найближче велике небесне тіло, що має енергетичний вплив на все, що живе на Землі. 6 січня - 23-й місячний день Третьої Чверті. Фаза Місяця вказує на те, що ми поступово наближаємося до повного місяцю.
Це точка мінімального енергетичного запасу, але не дивуйтеся. Зрозуміло, ви будете відчувати, як з кожним днем сили і ентузіазм вщухають. Але у вас все ще повно внутрішніх ресурсів. А радує той факт, що ви прекрасно контролюєте себе і можете вичавити максимум навіть з скромних запасів.
6 січня дозволяє реалізувати мрії завдяки впливу з боку головного знака зодіаку в цей день - Терезів. Цей учасник гороскопу являє собою унікальну комбінацію: вміння мріяти і фантазувати гармонійно, які поєднались з практичністю.
Тобто, сьогодні вам слід не просто мріяти по великому і виходити за звичні горизонти, але також приступати до реалізації задуманого. Складаються сприятливі обставини, які будуть підлаштовуватися під ваші потреби і просувати вас вперед.
6 січня - кармічна дата
Удачу 6 січня гарантує і кармічний календар. Сьогоднішня дата прокачує ваші сильні сторони і дозволяє генерувати масу унікальних ідей і геніальних задумів. У цей день вийде реалізувати (або ж зробити перші важливі кроки) в сторону глобальних бажань.
Наприклад, є всі шанси стати талановитим і відомим письменником, створити власний бізнес, проявити себе у творчості або ж в діловому середовищі. Вам не доведеться підлаштовуватися під обставини, тому що світ почне грати за вашими правилами, надаючи бажане.
Важливо провести певну кількість часу наодинці з власними думками, тому що ви розпізнаєте внутрішній потенціал і зможете максимально розкритися. Не зачиняйтеся і вірте в себе. Звичайно, деякі завдання і бажання здаються вам складними і недосяжними. Однак не дозволяйте цим думкам гальмувати себе. Від вас вимагається лише концентруватися на цілях і робити крок вперед.
Чого не варто робити сьогодні
- виносити сміття
Швидше за все, після святкування Нового Року і наступних розслаблених днів у вас могли накопичитися гори сміття. Але варто потерпіти ще день і винести його вже завтра. 6 січня ця дія не допускається, інакше з дому достаток виженете.
- торкатися до ниток
Не здумайте сьогодні шити, займатися рукоділлям або лагодити одяг. Краще взагалі ніяк не контактувати з нитками. Чому? У кармічну плані вважається, що наявність вузлів призведе до того, що долю собі заплутаєте. Якщо ж відріже ножицями, то це тривалість життя скоротить.
- лаятися
В такий день всі конфлікти і сварки слід відкласти і навіть не допускати негативних думок. Слід прощати кривдників або хоча б не згадувати їх сьогодні. Не здумайте лаятися і сваритися, бо велика ймовірність, що з таким настроєм ви весь рік проведете і помиритися не зможете.

Це така смакота! Як приготувати салат з картоплі за 5 хвилин

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

Салат з картоплі - це завжди смачне рішення використати овоч у новій інтерпретації. Існує понад 50 рецептів приготуванні з різноманітними інгредієнтами. Пропонуємо вам посмакувати салатом, приготування якого займе всього 5 хвилин. Швидко, смачно та дос...

Корисний лайфхак: Як правильно зварити яйця, щоб вони легко чистились

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:13

Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...