74% людей розгадують цю загадку неправильно. Спробуйте свої сили!

Багато хто з нас читали детективні твори Артура Конан Дойла і Агати Крісті, захоплюючись розумом і хитрістю головних персонажів, передають Патріоти України.

Сьогодні ми пропонуємо тобі розкрити злочин, який автори історій про знаменитого сищика назвали «Викраденням старовинного келиха».

Інспектор Варнике спішно з'явився на порозі музею, де його вже чекав директор:

— Я абсолютно не можу собі уявити, пане інспектор, кому міг знадобитися келих XVII століття, тим більше, що продати його неможливо. Вчора ввечері келих був на місці. Після мене в кімнату сторонні не заходили. Я сам її замкнув. Прибирання в музеї виробляють подружжя Цейзиг, вони працюють у нас дуже давно і, звичайно, поза всяких підозр.

— Так, пане інспектор, під час вечірнього прибирання було все гаразд, — підтвердив слова директора пан Цейзиг.

Після цього інспектор Варнике на мить замислився, а потім раптом запитав Цейзига:

— Як давно ви почали колекціонувати музейні раритети?

Дивно, чи не так? А тепер питання: що дозволило інспектору Варнике запідозрити у крадіжці келиха сім'ю Цейзиг?

Є припущення? Тільки не поспішай заглядати у відповідь.

А тепер піднімаємо завісу над таємничою загадкою. Сім'ю Цейзиг погубила їх професійна звичка. Викравши келих, подружжя прибрали осколки вітринного скла.

Як завжди, після пояснення здається, що відповідь зовсім проста. Але необхідно вміти помічати всі деталі, тоді будеш розгадувати логічні задачки з легкістю!

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...