Є одна тонкість, яка допоможе тобі рівномірно розігріти в мікрохвильовій печі всю їжу на тарілці, передають Патріоти України.
Мікрохвильова піч — альфа та омега, наріжний камінь життя будь-якого офісного працівника. Та й удома вона рятує господарок, адже розігріти в ній обід можна набагато швидше, ніж на плиті, та й брудного посуду буде менше.
Але є одне лихо: дуже часто, витягаючи тарілку, виявляєш, що по краях їжа практично закипіла, а в центрі залишилася холодною. Із супом все просто – його досить перемішати. Але що робити, якщо ти обідаєш відбивною з гарніром? Адже в цьому випадку такий спосіб не годиться!
Отже, що ж робити, якщо складається враження, що мікрохвильова піч гріє тарілку, а не їжу? Спосіб дуже простий: треба поставити посуд не в центр, а на край коуплера, скляного піддону для обертання. Цим способом в TikTok поділилася користувач Ізабелла Авіла, і відео миттю стало вірусним. Значить, проблема нерівномірного нагріву турбує багатьох!
Ще один лайфхак від Ізабелли дозволить розігріти пасту або піцу в НВЧ-печі так, щоб вони здавалися щойно приготованими. Для цього треба поставити у піч маленьку чашку з водою.
Є продукти та посуд, яким мікрохвильова піч протипоказана: вони можуть у ній вибухнути. Ось їх список, і в ньому, звісно, не лише курячі яйця.
Деякі продукти можуть збільшувати ризик інсульту чи інфаркту через вплив на серце, судини, рівень холестерину, артеріальний тиск та інші фактори. Ось деякі з них, передають Патріоти України. Щоб знизити ризик інсульту та інфаркту, важливо дотримуватися...
Останніми роками практика занурення в крижану воду набирає популярності не тільки серед елітних спортсменів, а й серед любителів фітнесу та здорового способу життя. Ця тенденція, звана кріотерапією, передбачає занурення тіла в холодну воду, зазвичай те...