90% припускаються помилок! Як правильно солити м’ясо для шашлику

Один тільки аромат ніжного та соковитого шашлику викликає апетит, передають Патріоти України.

Приготувати страву досить легко, але, якщо не знати про деякі хитрощі, то також її легко зіпсувати. Наприклад, багато хто сперечається про те, коли саме потрібно додавати сіль.

Досвідчені кулінари, які постійно готують шашлик, знають, що якщо м’ясо використовується без маринаду, то краще обійтися без солі.

Від додавання солі даний продукт виділяє сік і тому шашлик може бути жорстким. За бажання можна посолити страву в кінці приготування.

Якщо йдеться про птицю, то бажано натерти її сіллю перед смаженням. У результаті волокна вийдуть м’якими та ніжними.

Баранина теж солиться перед приготуванням. Але таке м’ясо слід замаринувати, а додавати сіль можна вже перед нанизуванням на шампур.

Але, якщо хочеться, щоб шашлик готувався швидше, краще заздалегідь його замаринувати і додати сіль. Йдеться про будь-який вид м’яса. Крім цього, така обробка зробить смак цікавішим.

Не псуватимуться до двох тижнів! Названо несподіване місце на кухні, де найкраще зберігати банани

субота, 28 вересень 2024, 19:00

Банани – це один із найпопулярніших видів фруктів. Вони чудово заміняють сніданок, слугують в якості перекусу, а також використовуються для приготування різноманітних десертів, передають Патріоти України. Але, купувати їх у великій кількості неможливо,...

Є чарівні звички! Як схуднути, не відмовляючи собі в смачному

субота, 28 вересень 2024, 12:30

Найефективніший підхід до схуднення полягає в ігноруванні модних трендів і зосереджені на надійних принципах здорового харчування. Щоб попрощатися із зайвими кілограмами, варто додати свого раціону корисні та поживні продукти, а також - активність, пер...