А у вас є? Ось яка цифра обов’язково присутня в даті народження найрозумніших людей

Нумерологи розповідають, що остання цифра дати народження неабияк впливає на наші розумові здібності, характер і долю, передають Патріоти України.

Дата народження так само впливає на формування нашого характеру і якості життя, як ім’я або час народження. Принаймні, нас у цьому переконують нумерологи. Одні цифри посилюють інтелектуальні здібності, інші дають сили для реалізації задуманого та притягують успіх, неначе магнітом. Розповідаємо, що означає остання цифра дати народження.

Що означає остання цифра дати народження

  • 0 або 1 – люди стихії металу. Якщо у людини остання цифра року народження нуль чи один, то вона вирізняється рішучим характером і неабиякою силою волі. Це розумні, цілеспрямовані, але вкрай імпульсивні особистості, які прагнуть авторитету та визнання. Ці люди мають лідерські якості, завжди прагнуть до отримання влади, впливу на інших, люблять розкіш та гроші.
  • 2 чи 3 – люди стихії води. Якщо в даті народження останніми стоять такі цифри, то людина буде наділена неабиякими творчими здібностями. Це інтуїтивні особистості, які пізнають світ через свої відчуття. Вони вкрай розумні та інтуїтивні, їм легко вдається налагоджувати комунікацію з іншими людьми, нерідко мають кілька професій, бо здібні до навчання.
  • 4 чи 5 – люди стихії дерева. Цим людям допомагає сам Всесвіт. Це працьовиті, цілеспрямовані, водночас творчі особистості. Для них кар’єра завжди на першому місці. Вони гарні керівники, оратори й дипломати, мають неабиякий дар переконання. Доля прихильна до цих людей, винагороджує їх усіма благами.
  • 6 чи 7 – стихія вогню. Люди, які мають у даті народження такі цифри – природжені лідери, хоча дещо егоцентричні. Це розумні, рішучі й талановиті особистості, які завжди перебувають у центрі уваги. Вони здатні вести людей за собою, завжди приймають нестандартні рішення, тому з легкістю обходять своїх конкурентів.
  • 8 чи 9 – люди стихії землі. Це практичні, урівноважені особистості, які завжди приймають правильні рішення. Перш ніж щось зробити, вони сто разів подумають, та коли приймуть рішення, їх ніщо не зупинить на шляху до реалізації задуманого. Ці люди здатні розумно використовувати ресурси, будь то гроші, влада чи час.
Джерело: ТСН.ua

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, наскільки ви впевнена в собі людина

понеділок, 20 травень 2024, 6:09

Запорука досягнення будь-якої мети - це впевненість у собі та у своїх силах. Простий тест по картинці розповість, на якому рівні ваша самооцінка і чи вірите ви в себе та свій успіх. Довіртеся своїй інтуїції та оберіть картину, яка з першого погляду най...

Тягне перекусити перед сном? Не обов'язково страждати, випробовуючи силу волі. Кілька цікавих варіантів, що не додадуть зайвої ваги вашому тілу та шлунку

понеділок, 20 травень 2024, 5:40

Як задовольнити нічний голод, не наражаючись на порушення сну і додаткові проблеми з обміном речовин. . Це досить складне питання, але існують прийнятні варіанти відповіді на нього. . Для людей, що мають проблеми з травленням, наприклад, шлунково-стр...