А вам це під силу? Тільки люди з гострим зором зможуть знайти приховане число

Люди в мережі введені в оману, намагаючись розгледіти приховане число у складній оптичній ілюзії, але нібито лише люди з найгострішим зором можуть його знайти., передають Патріоти України.

Пропонуємо оптичну ілюзію для перевірки вашого зору. Як стверджує видання Mirror, завдання просте — люди повинні шукати число, заховане десь на зображенні.У Twitter користувачка @TheFigen_ поділилася знімком оптичної ілюзії із підписом: “Перевірка очей! Яке число ви бачите?”.

На малюнку є безліч чисел, які приховані на яскравому та блискучому червоному тлі. Хоча число “571” було найпопулярнішим варіантом серед користувачів Twitter, про що свідчать коментарі, інші зазначали, що вони помітили зовсім інші числа. “573”, — написала одна людина. Водночас хтось інший написав: “285”.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...