На заключному етапі приготування рису багато кухарів кладуть у каструлю скибочку батона. Більшість кулінарів-початківців не розуміють сенс даної дії, передають Патріоти України.
Адже використання борошняного продукту дозволяє відновити та покращити смак страви в тих випадках, коли потрібно прибрати неприємні смаки та запахи. Справа в тому, що хлібобулочні вироби відрізняються цікавою властивістю: вони швидко вбирають зайві аромати.
Викладати цей продукт у каструлю з рисом потрібно в тому випадку, коли кулінар відчуває, що каша підгоряє.
Зазвичай такий неприємний процес відбувається, коли вода повністю випарувалася раніше.
Хліб повинен перебувати на рисі в каструлі приблизно 5-10 хвилин. Після цього батон можна забирати, а страву – викладати на тарілку.
При цьому не треба намагатися «відклеїти» від дна посуду рисинки, що сильно пригоріли: вживати їх не варто.
За рахунок білого хліба страва перестане бути джерелом неприємного запаху. Швидко піде і горілий присмак.
Таким чином, використання скибочки батона допомагає врятувати рисову кашу, що пригоріла.
У коханні нормально робити помилки. Звісно, не варто вічно наступати на одні й ті самі граблі, тому так важливо аналізувати всі свої стосунки і шукати того, хто зробить твоє життя тільки кращим, передають Патріоти України. Щоб трохи полегшити розкопки ...
Напевно, кожен з нас помічав, коли розбиваєш яйце, то на ньому видніються червоні та коричневі плямки. Деякі господині викидають такі яйця, інші спокійно готують. ТСН розповідає, чим є насправді ці червоні цяточки на яйцях, яка їхня функція і чи можна ...