А ви це знали? Навіщо класти шматок білого хліба в каструлю під час приготування рису

На заключному етапі приготування рису багато кухарів кладуть у каструлю скибочку батона. Більшість кулінарів-початківців не розуміють сенс даної дії, передають Патріоти України.

Адже використання борошняного продукту дозволяє відновити та покращити смак страви в тих випадках, коли потрібно прибрати неприємні смаки та запахи. Справа в тому, що хлібобулочні вироби відрізняються цікавою властивістю: вони швидко вбирають зайві аромати.

В якому випадку використати білий хліб

Викладати цей продукт у каструлю з рисом потрібно в тому випадку, коли кулінар відчуває, що каша підгоряє.

Зазвичай такий неприємний процес відбувається, коли вода повністю випарувалася раніше.

Хліб повинен перебувати на рисі в каструлі приблизно 5-10 хвилин. Після цього батон можна забирати, а страву – викладати на тарілку.

При цьому не треба намагатися «відклеїти» від дна посуду рисинки, що сильно пригоріли: вживати їх не варто.

Результат дії

За рахунок білого хліба страва перестане бути джерелом неприємного запаху. Швидко піде і горілий присмак.

Таким чином, використання скибочки батона допомагає врятувати рисову кашу, що пригоріла.

Просто оберіть панкейк! Тест у картинці визначить ваш головну помилку у коханні

субота, 27 квітень 2024, 11:08

У коханні нормально робити помилки. Звісно, не варто вічно наступати на одні й ті самі граблі, тому так важливо аналізувати всі свої стосунки і шукати того, хто зробить твоє життя тільки кращим, передають Патріоти України. Щоб трохи полегшити розкопки ...

А ви це знали? Наскільки небезпечні червоні та коричневі цятки в курячому яйці

субота, 27 квітень 2024, 10:44

Напевно, кожен з нас помічав, коли розбиваєш яйце, то на ньому видніються червоні та коричневі плямки. Деякі господині викидають такі яйця, інші спокійно готують. ТСН розповідає, чим є насправді ці червоні цяточки на яйцях, яка їхня функція і чи можна ...