А ви так робите? Блогерка показала простий трюк з перевертання бутербродів на сковороді (відео)

Жінка поділилася лайфхаком, який повністю змінить ваш спосіб готування. Тепер і ви зможете перевертати і сендвічі, і млинці як професіонал, передають Патріоти України.

Користувачка TikTok на ім'я Донна поділилася відео за порадою чоловіка. Незабаром люди були вражені простим трюком і сказали, що вони теж будуть його використовувати.

На відео блогерка смажить бутерброд з сиром, піднімає його лопаткою, потім піднімає і перевертає сковороду. Після цього бутерброд знову притискається до сковороди, а потім вона знову перевертається і повертається на плиту.

Завантаживши відео в TikTok, Донна підписала його: "Мій чоловік був схвильований, він сказав, що я повинна зробити одне з тих відео, де на питання: "В скільки років ви дізналися про?..", відповіддю є: "У сьогодні років". І показати їм, як я перевертаю свої сендвічі з сиром".

Відео незабаром стало вірусним, і тепер у нього більше чотирьох мільйонів переглядів.

Секрет досвідчених господинь! Що додати до квашеної капусти, щоб вона вийшла смачна та хрумка

середа, 24 квітень 2024, 10:07

Зробити смачну квашену капусту - це мистецтво. Не кожна господиня володіє навичками її приготування. Ще й процес займає час: білокачанну капусту потрібно нашаткувати, нам’яти, смачно приправити, передають Патріоти України. Результат ніяк не порівняти...

Родина оцінить: Як запекти картоплю з хрумкою скоринкою та м’якою всередині

середа, 24 квітень 2024, 9:12

Рецепт запеченої картоплі надзвичайно простий, але вона виходить неперевершена. Рум’яна скоринка та м’яка структура всередині нікого не залишать байдужими, передають Патріоти України. Підготуйте наступний перелік продуктів:. Для отримання найсмачнішої...