А ви це знали? Блогерка показала хитрий трюк, як скористатися теркою і не забруднити її (відео)

Дівчина опублікувала в соцмережах відеоролик, в якому стверджується, що всі ми досі неправильно користувалися теркою, передають Патріоти України.

Виявляється, можна натерти необхідні для куховарства продукти, а після не мити тертку, і для цього всього лише потрібно обернути кухонне пристосування досить щільною пластиковою плівкою. Крім того, такий спосіб захистить наші пальці від травм.

Відеоролик подивилося чимало народу, але великою кількістю коментарів її порада похвалитися не може. Складається враження, що користувачі поки не визначилися, як ставитися до подібної хитрості.

Дуже смачно! Як за 10 хвилин приготувати малосольні огірки в пакеті

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:07

Для приготування надзвичайно смачних, хрустких та ароматних огірків незвичайним способом знадобляться лише звичні інгредієнти та зовсім небагато часу, передають Патріоти України. Щоб скуштувати апетитну закуску, знадобиться підготувати такі продукти:. ...

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...