А ви це знали? Чай у пакетиках дуже небезпечний: Чому від нього варто назавжди відмовитися

Пакетований чай вживають багато, але не всі знають, що він дуже небезпечний. Від нього краще відмовитися назовсім. У нашому матеріалі читайте, чому медики вважають чай в пакетах дуже шкідливим, передають Патріоти України.

Перша причина

Ні для кого не секрет, що для пакетованого чаю беруть сировинe не найкращої якості. І не потрібно вірити рекламі, в якій стверджують протилежне. Вживання такого продукту з сумнівною якістю не принесе нічого хорошого.

Друга і більш вагома причина

За словами медиків, сама тара - чайні пакетики виготовляються з матеріалу зі вмістом шкідливих речовин. Наприклад, для стійкості до високих температур пакетик просочують синтетичними смолами, які розчиняють в ацетоні або спирті.

Третя причина не пити такий напій

Ви не думали, чому виробники роблять пакетик непрозорим? Річ у тому, що всередині нього часто виявляються не чай, а його подрібнені залишки, змішані з чайним пилом. Також туди додають підсилювачі смаку, щоб споживач не помічав різниці.

Перевірка на барвники

Якщо ви ще сумніваєтеся - опустіть пакетик чаю в стакан з холодною водою. Якщо він забарвиться - значить в ньому 100% є барвники.

Віддавайте перевагу розсипним чаям. Зверніть увагу на листочки такого продукту.Аромат, що виходить від чайного листа, повинен бути яскравим і не дуже різким (що говорило б про штучні ароматизатори), а тонким. Колір листа у хорошого і свіжого чаю не яскравий, і не тьмяний.

Жінки старшого віку роблять цю помилку з тінями для очей - ось як її виправити!

вівторок, 22 липень 2025, 13:05

Багато жінок помічають, що з віком їх макіяж виглядає вже не так бездоганно, як раніше. І одна з найбільших проблем - тіні для очей, передають Патріоти України. Головна помилка - використання перламутрових або блискучих тіней, які лише підкреслюють змо...

10 років досліджень дали результат: Відомий лікар розкрив, що насправді руйнує ваш кишківник

вівторок, 22 липень 2025, 12:27

Доктор Саураб Сеті, провідний гастроентеролог, який понад 10 років досліджує здоров’я кишківника, назвав продукти, що часто вважаються здоровими, але насправді можуть викликати запалення, здуття та порушення мікрофлори, передають Патріоти України. У св...