Чай з листя шовковиці зазвичай використовується для полегшення симптомів менопаузи. Але дотепер ще не було відомо, що він має так багато медичних переваг. Цей чай стає все більш популярним, тому що шовковиця добре адаптується до будь-якого типу ґрунту, передають Патріоти України
Нещодавнє дослідження Міністерства охорони здоров'я Японії показало, що листя шовковиці має в 22 рази більше кальцію, ніж молоко тварин, і ідеально підходить для тих, хто страждає на непереносимість лактози, або для тих, хто не вживає продуктів тваринного походження.
На додаток до кальцію, чай з листя шовокиці має й інші переваги:
Листя шовковиці також мають властивості, які допомагають збалансувати рівень холестерину в крові, боротися з ожирінням, запобігати діабету, гіпертонії та навіть раку.
Ось простий рецепт, як приготувати "шовковичний" чай:
Після того, як вода закипіла, залийте воду в чайник з висушеним листям шовковиці, дайте їй охолонути і випийте, не підсолоджуючи. Зберігайте чай у холодильнику або в термостійкому посуді протягом максимум одного дня. Насолоджуйтесь своїм здоровим напоєм і діліться з друзями!
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...